Rută nouă Suceava – Munchen cu WizzAir de la 69 lei

18.06.2019
Rută nouă Suceava – Munchen cu WizzAir de la 69 lei
Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și cel mai important transportator aerian din România, a lansat ieri o nouă rută din Suceava către Memmingen / Munchen Vest, prima conexiune cu tarife reduse spre Germania de pe aeroportul local, conform AIR24.ro.

Cu 69 de lei zbori de la Suceava la Munchen

Cu 69 de lei zbori de la Suceava la Munchen
Cu 69 de lei zbori de la Suceava la Munchen
Suceava - Munchen rută nouă, prețturi de la 69 de lei cu Wizzair
Inagurare rută Suceava – Munchen
a peste 690.000 de pasageri
Destinația Zile de operare Începând din Tarife de la*
Memmingen/ Munchen Vest, Germania Luni, miercuri, vineri 17 iunie 2019 69 RON
„Suntem încântați să lansăm o nouă rută WIZZ de la Suceava către Memmingen. Subliniind angajamentul nostru față de regiunea Moldova și Bucovina, așteptăm cu nerăbdare să aducem și mai multe oportunități interesante care să răspundă cel mai bine nevoilor pasagerilor WIZZ. Acum românii pot ajunge într-una din cele mai populare regiuni din Europa, Bavaria, în doar câteva ore și o pot vizita de la doar 69 de lei*. Atât Bucovina, cât și Bavaria sunt printre cele mai frumoase regiuni din Europa, astfel că suntem bucuroși să stabilim o legătură directă și să ne asigurăm că oamenii au acum ocazia să exploreze aceste locuri minunate „, declară Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air.
Suceava - Munchen de la 69 de lei cu Wizzair
Suceava – Munchen de la 69 de lei cu Wizzair
Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur – „Consider că au contat mult și demersurile făcute de autoritățile administrative județene Suceava alături de partenerii noștri externi din Regiunea Schwaben, unde este Aeroportul Memmingen. Colaborarea noastră este un model care ar putea fi multiplicat, un model de parteneriat între o regiune din estul Europei cu una din vestul Europei. Un exemplu despre cum se pot rezolva probleme ale zonelor prin implicarea autorităților locale. Aeroportul Memmingen este amplasat în partea sudică a Germaniei, între Munchen și Stuttgart, două dintre cele mai dezvoltate orașe din Germania și Europa. Prin Aeroportul Memmingen se poate asigura și o deschidere către Austria, Italia și Elveția. Vreau să mulțumesc actualei și fostei conduceri a Regiunii Schwaben și conducerii Aeroportului Memmingen și nu în ultimul rând companiei aeriene Wizz Air”. Directorul Aeroportului ”Ștefan cel Mare – Suceava”, Ioan Măriuța „Includerea Germaniei pe harta destinațiilor de la Aeroportul Suceava este o veste extrem de importantă pentru noi și îmbucurătoare pentru pasagerii care au solicitat în nenumărate rânduri zboruri înspre Germania. Colaborarea benefică dintre Aeroportul „Ștefan cel Mare – Suceava” și compania WIZZ AIR este favorabilă în primul rând celor peste 690.000 de pasageri care au ales facilitățile de zbor oferite de compania aeriană de la începutul operării acesteia la Suceava, din August 2016. Nu dorim să ne oprim aici, sperăm ca şi pe viitor să aducem surprize plăcute potenţialilor noştri pasageri, încercând astfel să devenim o adevărată poartă de intrare în Bucovina şi un puternic factor de dezvoltare regională” *un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse **  conform ACI (Airports Council International) la fiecare 1 milion de pasageri transportați pe parcursul unui an se facilitează 750 de locuri de muncă în regiune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *