Connect with us
S-a spus că se va căsători cu Viviana, iar acum Cornel Galeș răspunde: "Cert este că..."

Monden

S-a spus că se va căsători cu Viviana, iar acum Cornel Galeș răspunde: „Cert este că…”

Cornel Galeș a rămas văduv după moartea Ilenei Ciuculete, dar ulterior, acesta a părut din ce în ce mai apropiat de Viviana, cea despre care spune că este șefa sa.

În ultima vreme, au apărut în presa mondenă informații conform cărora acesta ar urma să se căsătorească cu Viviana.

Surse apropiate acestuia au dezvăluit că el ar avea de gând să facă nunta chiar în această toamnă.

În replică, văduvul Ilenei Ciuculete a negat categoric aceste afirmații.

“Nu știu de ce toată lumea mă vede deja însurat. Îmi pare rău să vă anunț, dar nici nu se pune problema de așa ceva. Este adevărat, știu că este o persoană în preajma mea care spune lucrurile acestea, ba că mă căsătoresc, ba că aș fi pierdut procesele cu băieții Ilenei, ba că aș avea nu știu câți copii din flori, în fine…

Cert este că nu mai poate să trăiască dacă nu vorbește despre mine!

Îl anunț că nu fac nuntă, Viviana este șefa mea, prietena mea, confidenta mea, în concluzie, femeia care a fost alături de mine necondiționat și fără alte implicații. Atât am avut de specificat”, a spus Galeș pentru WOWbiz.ro.

Cornel Galeș, în scandal cu băieții Ilenei Ciuculete

Scandalul pe avere iscat între văduvul Ilenei Ciuculete și fiii regretatei artiste, care a murit în spital în primăvară anului trecut, este departe de a se fi terminat.

Chemat la Poliție, în aprilie anul acesta, după ce s-a trezit cu o plângere în care era acuzat de furt de băieții Ileanei Ciuculete, Galeț a reacționat dur.

„Orice aș face nu pot să trec peste acest episod. Îl întorc pe toate părțile și încerc să îmi explic ce i-a determinat pe ei să-mi facă plângere penală și nu reușesc să găsesc un răspuns logic.

Când cunoști un om, când îl știi cum mă știu ei pe mine, nu ai cum să declanșezi o acțiune de acest fel. Este dureros, dar mai grav este că nu pot să trec peste chestia asta. Să fii chemat la

Poliție ca un infractor și să dai declarații la o plângere penală în care ești acuzat de furt, nu e lucru ușor. Probabil, cu timpul nu o să mai doară atât de mult, deși mă îndoiesc”, a declarat Cornel Galeș pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Maria Ghiorghiu a primit mesaje de dincolo de la Denisa Răducu, Stela Popescu și Ileana Ciuculete: „Ea nu se aștepta să moară…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top