Connect with us
Destin unui cuplu s-a schimbat imediat dupa ce au castigat la loto

Știri

S-au casatorit, dupa o luna au castigat la loto, insa „blestemul loteriei” i-a lovit

Un cuplu din Marea Britanie a castigat 2.3 milioane de lire sterline la loterie, la doar o luna dupa nunta. Banii nu le-au adus insa fericirea.

Citeste si: Viata unui om al strazii s-a schimbat radical dupa ce a gasit un portofel pe strada

Citeste si: Model de presedinte: Traieste intr-o mica ferma si conduce o masina modesta

Jason si Victoria Jones, ambii in varsta de 41 de ani, se casatorisera cu doar o luna inainte sa castige marele premiu. Din banii castigati, ei si-au cumparat o casa si o masina sport, in valoare de 70.000 de lire. Insa, si in cazul lor s-a dovedit ca banii nu aduc fericirea.

Cei doi au devenit victimele „blestemului loteriei”, iar acum sunt in plin proces de divort. Victoria si-a inselat sotul cu un om de afaceri mai bogat de o suta de ori decat barbatul ei.

Jason este devastat dupa ce a aflat ca sotia sa are o relatie cu magnatul Mike Claire, care are o avere estimata la 220 de milioane de lire sterline.

loto 2

Femeia neaga ca ar avea vreo relatie cu afaceristul, care este si antreprenorul ei, si spune ca sunt doar „buni prieteni”. In plus, ea a declarat ca viata ei a fost ruinata dupa ce a castigat la loto.

Insa, afaceristul Clare, care este casatorit, fiind printre cei mai bogati oameni din Marea Britanie, a confirmat relatia lor.

El a declarat:” Sunt intr-o relatie cu Victoria Jones. Ea nu si-a parasit sotul pentru mine. Nu locuim impreuna. Inca sunt in relatii amiabile cu nevasta mea, Carol. Nu m-am vazut cu Victoria recent. Toata lumea stie ca ma intalnesc si cu alte femei, inclusive sotia mea”.

Jason Jones l-a luat in serios pe magnat, astfel ca acum divortul intre el si Victoria se judeca in Marea Britanie.

De altfe, nu este singurul caz nefericit lovit de „blestemul loteriei”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top