Connect with us
Sălaj: Un bărbat a decedat după ce a fost înţepat de mai multe viespi

Știri

Sălaj: Un bărbat a decedat după ce a fost înţepat de mai multe viespi

Sfârșit tragic pentu un bărbat! Un angajat al unei firme de construcţii din Sălaj a decedat, marţi, după ce a fost muşcat de viespi, în comuna Pericei, unde se afla pentru a efectua o lucrare la un drum.

„Un muncitor de la o firmă de construcţii făcea o subforare de drum şi a intrat la un cetăţean în curte să bea apă. Cum a deschis fântâna – proprietarul nu prea foloseşte fântâna, pentru că are hidrofor – o familie de viespi care era acolo l-a atacat.

Vreo şapte viespi l-au înţepat, colegii imediat l-au urcat în maşină să-l ducă la spital, dar, din păcate, bărbatul avea alergie şi a decedat”, a declarat pentru AGERPRES primarul comunei Pericei, Bocidai Csaba.

Acesta a adăugat că, ulterior incidentului, formaţia de pompieri voluntari din comună a distrus prin ardere cuibul de viespi din fântână.

Potrivit precizărilor făcute pentru AGERPRES de comisar-şef de poliţie Tincuţa Dumuţa, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, victima era din localitatea Pericei şi avea 43 de ani.

Poliţia efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a petrecut incidentul soldat cu decesul bărbatului.

O persoană a murit după ce a fost luată de viitură

Bărbatul surprins, marţi la prânz, de viiturile formate în urma ploilor torenţiale în satul Itrineşti, comuna Mărgineni, a fost găsit decedat, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Adrian Rotaru.

„Bărbatul în vârstă de 45 ani a fost găsit cu semne de lividitate cadaverică la circa un kilometru de la locul unde a fost surprins de cei doi torenţi. A fost declarat decedat, la locul evenimentului fiind şi o ambulanţă SMURD de prim-ajutor”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Citește și: Vaslui: Accident în Muntenii de Jos, cu șapte răniți

Victima era văcarul satului, el fiind surprins pe islaz de doi torenţi formaţi pe dealurile din jur, în urma ploilor căzute în cursul zilei de marţi.

Acesta este al treilea deces produs de inundaţii în judeţul Neamţ, după ce alţi doi bărbaţi au fost luaţi de viituri la Gârcina şi Căciuleşti, în urma inundaţiilor produse la sfârşitul lunii iunie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top