Connect with us
Sanador a făcut un nou anunț despre starea de sănătate a Andreei Bălan „Din păcate..”

Știri

Sanador a făcut un nou anunț despre starea de sănătate a Andreei Bălan „Din păcate..”

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator, în cursul zilei de ieri, în timpul operației de cezariană. Vedeta este spitalizată la spitalul Sanador, devenit celebru, deja, pentru cazurile în care pacienții au avut de suferit.

Contactați de reporterii Cancan, reprezentații Sanador nu au oferit prea multe explicații, având însă o explicație clară.

„Din păcate nu vă putem oferi informații despre pacienții Sanador.”.

Ulterior spitalul a transmis un comunicat de presă.

„Evoluția și starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătățit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze și să-i transmită cele mai bune gânduri din partea publicului. Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijește.

Citește aici: Medicul Andreei Bălan de la Sanador a explicat cu ce SECHELE a ramas vedeta după stopul cardio respirator

Pacienta Andreea Bălan a suferit o intervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicație critică ce nu putea fi prevăzută la consultațiile sau prin investigațiile anterioare. Situația a fost gestionată cu succes de echipa medicală.

Potrivit statisticilor, sunt foarte rare aceste incidente: 1-80.000 nașteri.

Ca în cazul tuturor pacienților Sanador, spitalul nostru respectă dreptul lor la viața privată, astfel că niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice fără acordul familiei”, a transmis clinica privată Sanador, pe Facebook.

Mesajul a fost distribuit și de soțul Andreei Bălan, actorul George Burcea.

Ce nume a ales Andreea Bălan pentru fetița ei

Ce nume a ales Andreea Bălan pentru fetița ei

Un medic de la clinica privată unde este internată cântăreața Andreea Bălan, care a suferit, luni seară, un stop cardio-respirator în timpul unei operații de cezariană, a declarat că artista este în stare stabilă, dar va rămâne internată pentru a fi supravegheată.

Andreea Bălan a suferit luni noapte un stop cardio-respirator, în timpul operaţiei de cezariană la care a fost supusă într-o clinică privată.

Soţul ei, actorul George Burcea a făcut publică informaţia şi a ţinut să precizeze că acum starea ei este stabilă şi că fetiţa lor este sănătoasă.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top