Connect with us
Sânziana Buruiana este in doliu! A murit tatal vedetei

Vedete

Sânziana Buruiană este în doliu! A murit tatăl vedetei

Sânziana Buruiană ete în doliu. Tatăl ei a murit astăzi, după ce la sfârșitul luni iulie ajunsese în spital de urgență și fusese internat la Terapie Intensivă, conform spynews.ro

Sânziana Buruiană este în doliu! A murit tatăl vedetei

Din nefericire, după o luptă grea cu boala, tatăl Sânzianei Buruiană a trecut la cele veșnice. Astăzi vedeta a primit tragica veste și trece prin momente foarte grele.

Citește și: Sanziana Buruiana trece prin clipe de groază! Tatăl ei este în comă

Pe data de 17 august, Sânziana avea o speranță că părintele ei își va reveni și va fi din nou bine. Se pare că atunci tatăl ei ieșise din comă și respira singur. Sânziana era tristă pentru că apropiații tatălui ei nu se implicau deloc în drama familiei.

A murit tatal Sanzianei Buruiana. sursa foto a1.ro

A murit tatal Sanzianei Buruiana. sursa foto a1.ro

„De trei luni încerc să-i dau energie, îl vizitez în fiecare zi şi încerc să-i dau putere să lupte în continuare pentru că a suferit o operaţie foarte grea pe cord. Acum, are leziuni neurologSice destul de mari. În acest moment, eu şi mama căutăm o clinică unde să fie şi în siguranţă.

Citește și: Coșmar pentru Sânziana Buruiană! A fost înjunghiat în gât!

Încă se află în secţia de terapie intensivă şi până nu găsim soluţia cea mai bună, nu putem evolua. Doctorii îl îngrijesc, dar cu timpul, dacă stai în pat, muşchii se atrofiază. Trebuie să facă neaparat o recuperare, ori aici, ori în afară. Din păcate, sunt doar eu cu mama în această luptă.

Colegii tatei nu s-au implicat şi sunt dezamăgită şi ne rugăm la Dumnzeu să-i dea o şansă şi să-şi revină (…) A ieşit din comă, este treaz, respiră singur, dar încă este hrănit artificial”, a precizat Sânziana Buruiană la  emisiunea „Star Matinal e pe Val”.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top