Connect with us
Sanziana Buruiana trece prin clipe de groază! Tatăl ei este în comă

Monden

Sanziana Buruiana trece prin clipe de groază! Tatăl ei este în comă

Sanziana Buruiana trece prin clipe de groaza! Tatal acesteia a fost operat iar Sanziana a oferit mai multe detalii legate de aceasta tragedie din viata sa in cadrul emisiunii Agentia VIP de la Antena Stars.

Din nefericire, dupa operatia grea la care a fost supus, tatal acesteia a intrat in coma, stare in care se afla si in acest moment, spre disperarea intregii familii.

„De câteva săptămâni bune, viaţa mea a devenit un coşmar. Se împarte între spital şi biserică…E o lună de zile de când a fost operat. A fost o operaţie extrem de grea, cea mai grea operaţie la inimă. Nu ştiam că are probleme cu inima, s-a întâmplat deodată, de la o tensiune foarte mare.

I s-a făcut rău, dar a plecat pe picioarele lui. A chemat mama Salvarea şi el era pe picioarele lui. Nu credeam că e atât de gravă situaţia. Am fost luaţi prin surprindere pentru că nu ştiam să aibă probleme. Până la urmă, am ajuns la o operaţie grea, extrem de rară, pe care medicii din România au reuşit să o facă cu brio.

Sunt şanse de 50% de reuşită…

Sunt şanse de 50% de reuşită… Cel mai trist lucru a fost să a trebuit să semnăm pentru această operaţie, dar a fost singura şansă de salvare. I s-a rupt o arteră foarte importantă şi a trebuit să se intervină în 24 de ore, pentru că era risc de moarte.

După această operaţie, el nu s-a mai trezit. A fost o operaţie de şase ore. De atunci este în comă. Abia ieri a reuşit să dea primele semne, să deschidă ochii…” a spus Sanziana Buruiana.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top