Connect with us
A fost scandal în Parlament după discursul președintelui. Deputatul USR Iulian Bulai a fost agresat de câțiva parlamentari ai PSD.

Politic

Scandal în Parlament. Deputat USR, agresat de parlamentari PSD VIDEO

A fost scandal în Parlament, după discursul lui Klaus Iohannis. Deputatul USR Iulian Bulai a fost agresat de câțiva parlamentari PSD în timp ce filma și îi întreba de ce au părăsit plenul.

Deputatul filma social-democrații care ieșiseră din sală în timpul discursului președintelui. Membrii PSD s-au arătat iritați de faptul că erau filmați și au început să îl agreseze verbal pe Bulai.

La un moment dat, deputatul PSD Andreea Cosma, fiica fostului președinte CJ Prahova Mircea Cosma, l-a îmbrâncit pe parlamentarul USR. Gestul ei a fost urmat și de alți aleși ai PSD.

„Am fost bruscat de cei din PSD în holul Palatul Parlamentului. Regret acest comportament al colegilor deputați. Sper ca cei care au votat ca ei să fie în parlament să vadă ce au trimis. E regretabil, lupta mea pentru o administrație corectă continuă”, scrie Iulian Bulai, după acest incident.

Andreea Cosma este judecată pentru complicitate la abuz în serviciu. Tatăl său a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru abuz în serviciu și luare de mită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top