Connect with us
Scandal între Oreste Teodorescu și poliție! Filmarea din seara în care acesta a rămas fără permis

Știri

Scandal între Oreste Teodorescu și poliție! Filmarea din seara în care acesta a rămas fără permis

Oreste Teodorescu a rămas fără permis de conducere, iar scandalul dintre acesta și polițiști continuă pe Facebook. O pagină a polițiștilor a postat acum un filmuleț din seara în care realizatorul TV a fost oprit de agenții rutieri.

Oreste Teodorescu a rămas fără permisul auto pentru o perioadă de 30 de zile, după ce a fost oprit în trafic de polițiștii din Ilfov, care îl acuză că a fost recalcitrant. În replică, acesta i-a acuzat pe polițiști de abuz în serviciu.

„La data de 19 iulie a.c., în jurul orei 1.30, în urma unei acțiuni operative pe linie de siguranță rutieră, desfășurată în localitatea Tânganu, județul Ilfov, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov – Poliția Orașului Pantelimon au oprit pentru verificări un autoturism, condus de Oreste Alexandru Scarlat Teodorescu.

La momentul în care polițiștii l-au legitimat și au verificat porbagajul autoturismului, conducătorul auto a devenit recalcitrant la adresa acestora”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Poliției Județene Ilfov.

Polițiștii au constatat că maşina nu era dotată cu trusă medicală, triunghiuri reflectorizante și stingător pentru incendii omologate, motiv pentru care l-au sancționat contravențional.

„Deși, în repetate rânduri, i s-a solicitat acestuia reîntoarcerea la mașină, acesta nu a respectat indicațiile polițiștilor. Pentru această abatere, conducătorul auto a fost sancționat, iar ca măsură complementară, i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 30 de zile, pentru nerespectarea indicațiilor și dispozițiilor polițistului rutier aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Astfel, șoferul a fost sancționat cu amendă contravențională, în valoare de 1.160 de lei”, se arată în comunicatul IPJ Ilfov, în care se mai precizează că Teodorescu a plecat de la fața locului fără acte.

Oreste Teodorescu face acuzații dure la adresa polițiștilor

În replică, realizatorul TV i-a acuzat pe polițiști de abuz în serviciu.

„Am devenit victima unui abuz în serviciu clar. În comună Tanganu am fost oprit de un agent de circulație pe care l-am văzut exclusiv datorită echipamentului alb.

Am tras regulamentar pe dreapta și imediat după această am intrat parcă într-un capitol din Kafka… Agentul, pe care am să-l denumesc Shahid Punjabi, întrucât nu s-a prezentat mi-a solicitat actele la control, i-am dat permisul, talonul, buletinul, asigurarea auto.

Mi-a solicitat apoi să-i deschid portbagajul și să-i arăt ce am în geantă. Surprins constată că am haine… remarcă superior: “deci aveți haine? De unde veniți și unde mergeți? “

Mă enervez ușor și replic: “păi și ce vroiati să am, Goethe… ? Și din câte știu: cine sunt, de unde vin și încotro mă îndrept sunt întrebări filosofice nu ale poliției rutiere ?” Și îl rog să-mi comunice motivul pentru care am fost oprit!

Ridică tonul la mine și la fel de autoritar ca un maharajah îmi zice ferm să trec în mașina… refuz, replicându-i că sunt pe spațiu public și nu înțeleg să dau curs invitației sale dacă nu îmi comunică motivul pentru care m-a tras pe dreapta!”, a sris Oreste Teodorescu pe Facebook.

Oreste a mai precizat că povestește că a fost reținut 15 minute la fața locului, apoi a plecat fără acte.

Shaihid iritat la culme se introduce în mașina de poliție, alături de un jandarm timid.

Închide geamul și privește un punct fix pe volan. După vreo 15 minute în care l-am urmărit absolut perplex i-am ciocănit în parbriz reluând întrebarea legată de motiv.

-“Treci în mășina, va rețin permisul pentru că nu ascultați indicațiile organului de control, am zis să stați în mașină!” În mașina lui miroase ciudat, un amestec de transpirație, tutun și mi se pare alcool… îi spun că voi da curs solicitării sale, doar dacă îmi arătă în regulament că mă poate opri și reține 15 minute fără motiv…

Bolborosește ceva, în sanscrită cred și se reîntoarce în apatia-i bizară! Îmi pierd și eu în cele din urmă răbdarea și îl anunț că dacă nu-mi da un proces verbal, sau actele voi pleca acasă întrucât mi-e somn!

Îmi transmite peste linia geamului întredeschis să fac ce vreau… am plecat lăsând actele în posesia lui, după ce am făcut aceste poze”, mai povestește Oreste Teodorescu.

Ce s-a întâmplat în seara în care Oreste a rămas fără permis

Pagina de Facebook „Polițiștii au umor” a postat acum o filmare din seara în care realizatorul TV a rămas fără permisul de conducere.

„De curând, în caz că nu știați, un cunoscut domn din mass-media a fost sancționat exemplar de către polițiștii rutieri din Ilfov.

În loc să se comporte cum ar trebui să se comporte, adică decent, domnul Oreste Teodorescu a ales să se comporte așa cum se vede în filmare. Mai mult, acesta a postat pe pagina sa de facebook o poză cu colegul nostru, adresându-i o serie de apelative peiorative (de genul Punjabi), făcând aluzie la faptul că polițistul ar fi de etnie rromă.

Și dacă ar fi țigan, ce? Bravo lui! A muncit să ajungă acolo.

Bineînțeles că o grămadă de „judecători facebook” au început să-l înjure pe polițist (ăsta fiind și scopul postării), fără ca măcar unul să realizeze că poate nu acela este adevărul.

Tot el se plânge că nu a primit procesul verbal de contravenție și că nu poate contesta procesul verbal.

Îi aducem aminte domnului în cauză faptul că sancțiunea poate fi aplicată în termen de 6 luni de la constatarea ei, iar în termen de 15 zile de la luarea la cunoștință o poate contesta în instanța competentă material să judece cauza.

Dacă ar fi rămas la mașină, nu ar fi făcut acest circ ieftin, de care, fie vorba între noi, suntem sătui și ar fi semnat procesul verbal, fără să plece „că așa vrea mușchiul lui”, ar fi primit o copie și acum se putea deja adresa instanței cu o contestație.

Asta a fost gratis, din partea celorlalți 45.000 de „punjabi”, așa cum l-ai numit pe colegul nostru. Poate nu ar fi rău să îți revizuiești comportamentul, domnule Oreste. Și poate, spun poate, data viitoare nu vei mai rămâne pieton.

Încearcă să cobori de pe piedestalul pe care crezi că te afli și o să realizezi că și noi, polițiștii, suntem tot oameni, avem și noi problemele noastre personale, poate iubim și urâm aceiași politicieni sau persoane.

Diferența dintre noi și tine este că noi nu te vom jigni, te vom lăsa să te scalzi în ura, ignoranța și infatuarea de care ești atât de mândru”, se arată în mesajul care însoțește postarea.

Oreste a insistat pe pagina sa de Facebook ca Poliția Ilfov să-i trimită procesul verbal prin care i-a fost suspendat permisul de conducere.

„Abuz peste abuz din slugărnicie pentru Carmen Dan

Rog pe aceasta cale Poliția Ilfov sa-mi trimită procesul verbal in urma căruia mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 30 de zile!

A trecut o săptămâna de când Punjabi a făcut pe zmeul și încă nu pot contesta in instanță decizia întrucât nu exista pana acum acest proces verbal!”, a scris acesta pe Facebook.

Fanii realizatorului TV i-au acuzat pe polițiști că au pus doar un minut de filmare și nu întreaga înregistrare și că prin acest lucru încearcă să dezinformeze.

Citește și: Declarațiile lui Mircea Badea după ce Oreste a fost implicat în dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri”

15 Comments

15 Comments

  1. Paul Alexandru Cazacliu

    2018-07-29T11:15:38+03:00 at 11:15

    Greseala lui Oreste (si a oricarui altcuiva in locul lui) a fost sa-i prezinte actele unui presupus agent de circulatie care nu s-a prezentat asa precum o cere legea (in orice tara indiferent de regimul politic). Fara prezentarea indentitatii ei puteau fi foarte bine doar escroci in uniforme in cautare de fraieri pentru a fi „mituite” de catre acestea. Foarte suspecta este si tavarasia acestui presupus agent de circulatie cu un tot la fel doar prezumtiv jandarm caci Jandarmeria se ocupa doar de paza si protective si n-are nimic de-a face cu reglementarea traficului rutier. N-o sa uit niciodata dubita de Jandarmerie pe care am vazut-o trecand cu nonsalanta pe rosu cu ani in urma la intersectia Bulevardului Iuliu Maniu cu cel al Maresalului Ion Averescu.

  2. GaRciea

    2018-07-28T21:23:09+03:00 at 21:23

    E foarte simplu , te comformezi , … sunt probleme de comunicare de atitudine de abuz de orice gen te comformezi … Apoi daca ai coaie dai in judecata poti sa le iei banii ,casa , masina dar nu te mai caca pe tine de victima pe tv
    sau net. … Bleah

  3. Alina Dima

    2018-07-28T17:18:37+03:00 at 17:18

    E posibil sa i te adresezi unui polițist cu ,,mai băiatule”?

  4. ion

    2018-07-28T11:14:34+03:00 at 11:14

    Daca oreste avea un astfel de comportament in USA, era incatusat si dus direct in fata judecatorului.Interlopii de teapa lui oreste(inclusiv interlopii din presa) au impresia ca pot vorbi cu alti oameni-inclusiv politisti, la persoana intaia, pentru ca ei sunt ”smecheri”, dar daca si politistii ar vorbi la fel, imediat i-ar reclama pentru comportament abuziv.
    Foarte bine ca i-au luat permisul, sa se poarte si sa vorbeasca respectuos. Politistul in misiune este STATUL ROMAN, respectandu-l pe el, respecti statul care te reprezinta si pe tine. Lipsa de respect trebuie sanctionata, mai ales in astfel de situatii.Mai e unul, malin bot, parca, de zice ca-i jurnalist dar are un comportament de care s-ar rusina si cel din urma boschetar.

  5. Ambulanțierul

    2018-07-28T09:14:57+03:00 at 9:14

    Aceste gunoaie îmbrăcate în salopete de milițieni sunt în realitate nişte maimuțe analfabete în slujba puşcăriaşilor, interlopilor şi curvelor care conduc România.
    Oreste, ai dreptate. Cazul meu în câteva cuvinte; conduceam ambulanța către spital cu pacient în stare gravă .Mi au suspendat permisul ptr. viteză , 90zile, fară să primesc procesul verbal. Acum mi am pierdut locul de muncă si mi au întocmit dosar penal ptr. conducere fără permis.
    Miliția” interlopă”rutieră este o gaşcă de gorile analfabete ce colectează „taxe” pentru puşcăriaşul dragnea . Asta i România reală.

  6. Cucu

    2018-07-28T06:43:44+03:00 at 6:43

    Cică acest „Teodorescu căcat Alexandru Ferestre” a oprit la control doar pt. că l-a văzut pe agentul de poliție rutieră îmbrăcat în … alb ! Ha ha ha ! Horeste ăsta are ceva cu culoarea albă … probabil de la praful alb cu care-și pudrează nările !
    Toată lumea știe că agenții dr poliție rutieră au veste reflectorizante de culoare … galbenă !

  7. v

    2018-07-27T19:57:13+03:00 at 19:57

    Oreste,tati astia catine va dati mari ca sunteti jurnalisti,vreti ca toti sa stea drepti in fata voastra.Legea este pentru toti nu conteaza ce functie au.Politia are dreptu sa te lecitimeze.

  8. mihai

    2018-07-27T19:46:45+03:00 at 19:46

    Absolut penibilă filmarea aia !… Plus : DE CE l-a oprit pe Oreste ???… Se plictisea polițistul pe șosea ?… L-a recunoscut cumva din prima ?… S-a dus la pont ?… Deci eu cred că dacă oprești 1000 de conducători auto – pe 998 îi poți amenda pentru că…așa vrei tu : adică omul nu e în perfectă regulă cu Legea românească, cu cea europeană, etc, etc… …Pe de altă parte, Oreste – eu prefer să vorbesc frumos cu polițiștii : pentru că sunt oameni în general limitați (un singur Godină la toată haita ! :)), vorbesc strict din regulament (altfel leșină :), n-au umor nici cât un leț din gard, plus că au un Mare Șef…din Videle, fief-ul PSD, curtea lui Dragnea. Deci, dacă ești om deștept (și eșyi !) : de ce ai întins coarda, Oreste dragă ?… (io de pildă ultima dată am trecut pe roșu, am vorbit frumos și am pus acolo 100 de lei și mi-au făcut PV de…neport de centură……:)))…

  9. dracon

    2018-07-27T19:42:31+03:00 at 19:42

    Chiar mi-e si scarba sa mai comentez ,cand vad ca din ce in ce mai mult ,ne intoarcem la vechiul regim politienesc iar romanul ca boul, nu se simte bine daca nu-i da cineva cu parul pe spinare, s-a dus dracului pospaiul ala cu dreptul si libertatea cetateanului !

  10. EUGEN

    2018-07-27T15:06:30+03:00 at 15:06

    Asta este adevaratul Oreste. Am stiut ca o sa apara odata. imi pare rau ca am pierdut un OM.

  11. Nervosu'

    2018-07-27T12:02:53+03:00 at 12:02

    Aşa-mi trebuie,dacă nu l-am mâncat când era cioban …. Spunea un banc din vremea lu’ Ceaşcă !!!!!

  12. No name

    2018-07-27T11:48:55+03:00 at 11:48

    Dar ,voi ,nu ati fost nicio data opriti ? Filmarea e facuta de politist ,normal ca a vb frumos cand a filmat !!! Eu trec cam prin aceeasi situatie ,adica tot un abuz in serviciu si suspendarea permisului pe 30 de zile ! Cum se poate sa fi surprins ,oprit ,stand la portbagajul masinii si sa ramai fara permis din vorbe ? E prima oara de cand il am si l am folosit din prima zi in scopul serviciului ! Multumesc ! Cei de sus ,ar trebui sa i verifice si pe cei din strada ,sa i prinda in fapt !

  13. Iany

    2018-07-27T11:34:14+03:00 at 11:34

    Un drogat și un huligan, dar țara este plină de #h. ca ăsta. Nu înțeleg de ce nu i se face și dosar penal pt. ultraj.

  14. Costy

    2018-07-27T10:04:11+03:00 at 10:04

    Ce inseamna asta ??? actele mi le aduci acasa??? ala nici macar nu avea voie sa circule cu masina in momentul respectiv, asa ne batem joc unii de altii, cine se crede el cu vorbele alea de maidan???

  15. Costy

    2018-07-27T10:01:47+03:00 at 10:01

    Oreste eti un dobitic, cum te dai tu mare samsar in fata unui „organ de politie” care iti virbeste frumos si respectos????

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top