Connect with us
Scandal la Liceul Eugen Lovinescu din București. Doi elevi au ajuns la spital

Știri

Scandal la Liceul Eugen Lovinescu din București. Doi elevi au ajuns la spital

Un scandal în care au fost implicați mai mulți elevi s-a produs la Liceul Eugen Lovinescu din București, miercuri, în jurul orelor prânzului.

Doi băieţi de la un liceu din Sectorul 6 al Capitalei au fost agresaţi, miercuri, de alţi trei tineri care i-au aşteptat să iasă de la ore.

„Prin apel 112, în jurul orei 14,00, a fost sesizat un conflict între cinci adolescenţi, reclamându-se că doi dintre aceştia, colegi, au fost agresaţi de alţi trei băieţi, cunoscuţi din vedere.

La faţa locului au ajuns de urgenţă echipaje de ordine şi siguranţă publică ale Secţiei 25 Poliţie şi echipaj de prim ajutor. Cei doi tineri au fost conduşi la spital pentru evaluare”, potrivit unei informări a Biroului de Presă al Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii efectuează cercetări privind infracţiunea de lovire şi alte violenţe şi pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

„Astăzi, în jurul orei 12,00, între trei dintre băieţii implicaţi în conflict a avut loc o altercaţie verbală, iar aceştia au fost conduşi la direcţiune. În prezenţa părinţilor şi a unui echipaj de poliţie de la secţie, conflictul a fost mediat şi nicio persoană nu a dorit să formuleze plângere.

Nefiind vorba despre altceva decât jigniri, nu a fost luată nicio măsură, considerându-se că intervenţia conducerii şcolii este suficientă”, precizează sursa citată.

Cei trei tineri despre care există indicii că au participat la conflict au fost identificaţi, miercuri seară, şi conduşi la audieri.

Citește și: Scandal cu Gigi Becali la aeroport! Acuzațiile unui europarlamentar

Citește și: Sighetu Marmației: Un profesor de liceu a sărutat pasional o elevă în sala de clasă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top