Connect with us
Scandal Mihaela Rădulescu VS Andreea Marin. Cum răspunde zâna surprizelor! Iată convorbirea telefonică!

Știri

Scandal Mihaela Rădulescu VS Andreea Marin. Cum răspunde zâna surprizelor! Iată convorbirea telefonică!

Se știe de mulți ani că Mihaela Rădulescu și Andreea Marin NU se simpatizează. DNA a făcut interceptări într-un dosar în care fostul soț al Mihaelei Rădulescu este cercertat, din care a reieșit o convorbire telefonică avută de Raduleasca cu șotul său în care aceasta o numește pe Andreea Marin „VITĂ”.

Convorbirea telefonică avuta de Mihaela Rădulescu despre Andreea Marin

România TV a intrat in posesia interceptărilor și a dezvăluit convoribrea telefonică avută de Mihaela Rădulescu și soțul său, Ellan Schwartzenberg

Mihaela Schwartzenberg: … că eu am puţine motive să mă enervez… şi cu emisiunea de la Realitatea. Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de Marin. Asta are un promo pe post care, eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere…

Emilian Schwartzenberg: O să…

Mihaela Schwartzenberg: Promo meu e filmat cu aparate foto pentru că mi-au spus băieţii că n-au camere…(înjură)
Emilian Schwartzenberg: Pot să te opresc o secundă să o luăm încet? Alo?

Mihaela Schwartzenberg: Nu, nu poţi să mă opreşti! Lasă-mă să spun problema!

Emilian Schwartzenberg: Ascultă-mă! Ascultă-mă!

Mihaela Schwartzenberg: Sunt nişte mii de euro aruncaţi pe un promo la Marin, mie îmi fac să-mi verse stomacul când mă gândesc că eu n-am avut un promo nici măcar decent…

Emilian Schwartzenberg: Mă asculţi o secundă? Ascultă-mă! Pot să te opresc o secundă? Două lucruri importante. Îţi fac ce promo vrei tu. Am o singură rugăminte. Du-te, vorbeşte cu ei… îţi spune că nu există, eu îţi fac să existe, doar ocupă-te tu şi fă-l după capul tău şi cum vrei tu şi eu mă ocup să ai tot ce vrei. Doi: madam Marin, pentru tine să ştii, s-a ocupat să-şi facă promo.

Mihaela Schwartzenberg: Pentru că asta trăieşte aici. Nu şi l-a făcut ea. I l-a făcut o agenţie.
Emilian Schwartzenberg: Da.

Cum răspunde Andreea Marin după ce a ascultat convirea Mihaelei Rădulescu?

Prezentatoarea de televiziune Andreea Marin (44 de ani) a comentat interceptările DNA în care este jignită de colega ei de breaslă Mihaela Rădulescu (49 de ani).

Andreea Marin a subliniat că ea şi Mihaela Rădulescu au caractere diferite şi a subliniat că nu o afectează în niciun fel afirmaţiile ieşite la iveală.

„Ce mai poate fi spus… Evident, avem caractere diferite. Probabil a avut o zi grea… Are dreptul la prezumţia de nevinovăţie“, a declarat vedeta pentru Adevărul.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. anonim

    2019-01-28T20:42:43+02:00 at 20:42

    nu ma surprinde! deloc! de ani de zile se cearta astea doua!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top