Connect with us
Scriitoare agresată din cauza "ambulanței care fură copii"

Știri

Scriitoare agresată din cauza „ambulanței care fură copii”

Un scandal de proporții a avut loc noaptea trecută în Capitală. Totul a pornit din cauza presupusei ambulanțe de culoare neagră care fură copii.

O scriitoare aflată într-o ambulanţă, cu care voia să cutreiere ţara a fost snopită în bătaie lângă Gara de Nord din Capitală.

Mai mulţi localnici care credeau că au de-a face cu celebra ”Ambulanţă fantomă” care fură copii au înconjurat vehiculul, gata să o linşeze pe femeie. Cinci bărbaţi au intrat peste ea în maşină şi au lovit-o în uralele mulţimii.

Poliţia a intervenit rapid, iar bătăuşii şi scriitoarea ghinionistă au fost duşi cu toţii la secţie pentru audieri. Doina Popescu-Brăila, scriitoarea agresată de o mulţime de oameni în zona Gării de Nord din Capitală, a intervenit prin telefon în direct la Antena 3.

”Nu au intrat peste mine, prin geam m-au îmbrâncit și m-au scuipat. Când polițiștii mi-au spus să cobor, o doamnă a stins o țigară pe obrazul meu.

Ambulanța neagră care fură copii, prinsă pe străzile din Capitală

Eu eram în ambulanță, mă schimbam, eram în tricou și chilot și mi-am dat seama că mă filmează un individ pe geam. Am dat să închid geamul, m-a întrebat dacă fur copii.

I-am spus că nu, dimpotrivă, am și eu copii, îi iubesc. Am putut să vedem în această noapte cum o minoritate, prin incultură, lipsă de instruire, superstiție, se transformă într-o majoritate” a spus Doina Popescu-Brăila.

Ambulanța care „fură copii” ar fi fost prinsă noaptea trecută pe străzile capitalei. O mașină, având înscripții false și care imita perfect marcajele ambulanței din România, a fost oprită de poliție. Mșina a fost dusă la sectia 3 de Poliție din București pentru investigații.

Poliția Capitalei nu a comentat deocamdată acest caz.

Martorii spun ca în ambulanță s-ar fi aflat 3 persoane printre care și un copil furat. Politiștii de la secția 3 infirmă zvonurile potrivit cărora ambulanța ar fi avut asupra ei un copil furat.

Citește și „Ambulanța care fură copii” ar fi fost prinsă în București

Aceștia nu au explicat de ce mașina avea mai multe numere de înmatriculare.

Peste 500 de oameni au fost prezenți în fața secției de poliție și peste 12 mii de oameni au urmărit o transmisiune live pe Facebook pe acest subiect. Ambulața falsă se află și acum în custodia poliției care deocamdată nu face declarații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top