Connect with us
Se cere demisia Gabrielei Firea! Șoferii STB, nemulțumiți de autobuzele Otokar

Știri

Se cere demisia Gabrielei Firea! Șoferii STB, nemulțumiți de autobuzele Otokar

Președintele Sindicatului Șoferilor STB (fostă RATB), Valer Ciobănescu, cere demisia primarului Capitalei, Gabriela Firea, acuzând nereguli mari la autobuzele Otokar cumpărate anul acesta de PMB.

Aduse cu surle și trâmbițe în țară, autobuzele turcești Otokar, cele care ar trebui să înlocuiască actualele Mercedes-uri, au probleme încă de la primele drumuri.

Unele autobuze nu au pornit, la altele sunt probleme cu instalația de căldură sau cu ușile, iar șoferii STB sunt nemulțumiți de ele.

În replică, instituția condusă de Gabriela Firea spune că autobuzele sunt conforme și că probleme se datorează șoferilor, care încă nu știu cum să le opereze corespunzător.

Iată ce spune Valer Ciobănescu, într-o postare pe Facebook:

„SĂ VĂ DAȚI DEMISIA….!!

Duamna Firea, primar general al Capitalei Europene București, va zic.!

Vă transmite un conducător de autobuz din transportul în comun, cu o vechime de 25 de ani și o experiență pe măsura, totodată în calitate de președinte al Sindicatului Șoferilor din RATB.

Ce ne doresc și ne transmit nouă călătorii din București, să vă dea Dumnezeu dv. duamna Firea, că noi conducătorii auto suntem în prima linie și noi vă transportam publicul călător în așa zisa siguranța și transportul civilizat pe care nici în ziua de astăzi nu l-ați rezolvat, așa cum ați promis în campania electorală, că veți face revoluție în transportul în comun.

O fi revoluție, nu o fi, cert este faptul că sunteți incapabilă să gestionați, nu un transport în comun, ci tot Bucureștiul cu toate problemele ce se așteaptă rezolvate de peste 2 ani și jumătate de mandat, nu mai vorbim de mandatul altora dinainte.

Ce probleme au autobuzele Otokar

Vreau să vă mai transmit ceva.

Ați achiziționat autobuzele Otokar, cea mai proastă achiziție făcută vreodată de vreun primar, pot spune din orașele țării. Înainte să semnați contractul, ați avut specialiștii politici și slugile sindicale de lângă dv.? Da, acele slugi care nu au permis de conducere și care habar nu au ce înseamnă să conduci un autobuz, tramvai ori troleibuz. Asta este, cu așa echipă, așa și achiziție, pe măsura capacității dv. profesionale.

În urma unei postări a d-lui Alexandru Apostolescu, am plecat în traseu să mă conving și a avut dreptate. Suplimentar peste ce a afirmat, pot să completez cu următoarele și fotografiile din traseu, în jurul orelor 13:00 /01.12.2018 :

-Autobuzul (foto), de pe linia 336, se află imobilizat în prima zi de traseu și nou pe deasupra, deoarece este făcut praf. Tractarea din imagine, nu știe ori nu poate să-i dea de cap, să-l aducă la autobaza ori să-l pună în circulație.

-La ieșirea din autobaza, un autobuz a avut pierdere de combustibil iar un altul ia luat locul;

-Două autobuze au avut probleme cu deschiderea usilor și la fel au fost înlocuite cu altele ;

-Dimineața la prima oră, o parte din autobuzele ce se definesc a fi nou nouțe, au pornit ajutate cu căruciorul vremurilor vechi (2 baterii cu cabluri) ;

-Un autobuz (piesa de rezistență), a întrat în autobaza, deoarece s-a blocat ușa de la conducătorul autobuz și numai în atelier au reușit să o deblocheze pentru a coborî șoferul. Nu vreau să mă gândesc dacă omul ar fi suferit de dureri de burtă ori prostată”.

1 Comment

1 Comment

  1. Sorin---București

    2018-12-03T18:57:57+02:00 at 18:57

    ,,domnule valer comănescu”,nu cumva ați ,,Încurcat borcanele” SLUGĂRNICIEI ??? Se pare că SLUGILOR BOIERULUI de TELEORMAN le stă acum ÎN GÎTLEJ , D-na Firea. Pentru simplul fapt că a Îndrăznit SĂ-L CRITICE pe ,,adeptul Înfocat”al legilor justitiției. Mmăăă Cchhiiiiaaaaar NU VĂ ESTE RUȘINE , LOAZELOR de canal ?!?!?!?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top