Connect with us
Secretul dintre Gigi Becali și soția sa a fost dezvăluit. Care este legătura dintre cei doi

Vedete

Secretul dintre Gigi Becali și soția sa a fost dezvăluit. Care este legătura dintre cei doi

Gigi Becali a dezvăluit care este legătura neștiută dintre el și soția sa! Deși este bine cunoscut de toată lumea pentru personalitatea sa explozivă, gigi Becali a știut să își țină familia departe de lumina reflectoarelor. Nu se cunosc prea multe detalii despre soția sau copiii săi, însă unul dintre cele mai bine păstrate secrete a ieșit la iveala, notează STIRITV.RO

Legătura neștiută dintre Gigi Becali și soția sa

Gigi Becali a povestit cu ceva timp în urmă că el și soția sa sunt rude de gradul 3. „Bunicii noștri au stat în aceeași casă, suntem rude de gradul trei. Asta contează mai puțin”. Fiind machidoni, nu este un lucru surprinzător, pentru că este foarte obișnuit acest tip de legătură.

Citește și: FOTO. Nunta Teodora Becali și Mihai Mincu. Gigi Becali emoționat până la lacrimi

Nici din punct de vedere bisericesc cei doi nu au încălcat nicio regulă, așa că nu există probleme. Relația dintre gigi Becali și soția sa este una foarte frumoasă și ei par a se iubi ca în prima zi. gigi și Luminița s-au cunoscut când ea avea 14 ani și el 26, iar căsătoria lor a fost plănuită chiar de când aveau vârste foarte fragede.

Gigi Becali nu ratează nicio ocazie de a vorbi frumos despre soția sa și sentimentele pe care le are pentru ea. „Asa a vrut Dumnezeu, sa imi cada dintele, si mi-a cazut! Mie nu mi-e rusine, de ce sa imi fie? Mai ales ca eu sunt insurat, nu mai am nevoie sa ma insor, am o sotie pe care o iubesc foarte mult si Dumnezeu mi-e martor! Mi-ar fi fost rusine daca furam sau pacatuiam!”, a declarat latifundiarul.

Citește și: Gigi Becali se retrage din viața publică

Cei doi au trei copii înpreună, trei fete frumoase pe nume Teodora, Alexandra și  Cristina. Cu puțin timp în urmă fata cea mare a lui Becali s-a căsătorit și a avut parte de o nuntă foarte fatuoasă, cu 1000 de invitați.

Teodora Becali s-a casatorit cu cateva zile in urma. sursa foto: libertatea.ro

Teodora Becali s-a casatorit cu cateva zile in urma. sursa foto: libertatea.ro

Citește și: Gigi Becali despre spitalul său privat, pentru bolnavii de cancer: ”Dragostea m-a pus”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top