Connect with us
Sfatul zilei 21 august 2019 - Momente delicate, sunt în prag de colaps

Știri

Sfatul zilei 21 august 2019 – Momente delicate, sunt în prag de colaps

Sfatul zilei de 21 august 2019 O zodie trece miercuri printr-un moment destul de delicat.

BERBEC: Nu căuta nod în papură pentru că o să te trezești și tu într-o zi cu cineva care îți va face zile fripte. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR: Nu te mai plânge din orice. Ai talentul de a te frământa pentru lucruri care nu sunt deloc importante. E timpul să faci o schimbare. Numărul norocos al zilei: 10.

GEMENI: Liniștea îți face bine în aceste momente. Ai nevoie de o pauză, de un moment de respiro. Numărul norocos al zilei: 7.

RAC: Trăiești o zi emoționantă, o zi în care se vor clarifica multe probleme legate de bani. Ai grijă cu cine te sfătuiești. Numărul norocos al zilei: 1.

Citește și: Horoscop Mariana Cojocaru pentru final de săptămână! Coșmar pentru zodii, weekend dezastruos

LEU: Ai atâtea lucruri de făcut încât ar fi indicat să te concentrezi asupra lor cu mai multă atenție. Numărul norocos al zilei: 2.

FECIOARĂ: Prețuiește tot ce ai în jurul tău și chiar nu ai puține lucruri. Lasă starea asta de moleșeală, tristețea, căci nu îți face bine deloc. Numărul norocos al zilei: 9.

BALANȚĂ: E timpul să scapi de fobii și să îți urmărești visele. Nu îți fie teamă de nimic. Numărul norocos al zilei: 10.

SCORPION: Ai mare noroc să te afli în compania unei persoane importante. Privește totul cu multă încredere. Numărul norocos al zilei: 15.

Citește și: Insula Iubirii: două ispite si 1 concurent dați afară din emisiune

SĂGETĂTOR: E timpul să regândești tot planul cu atenție. Din punct de vedere profesional ai multe lucruri de schimbat. Numărul norocos al zilei: 9.

CAPRICORN: Promisiunile făcute cu vehemență, nesusținute în niciun fel, cu niciun argument sau dovadă ar trebui lăsate. Nu mai promite fără temei. Numărul norocos al zilei: 6.

VĂRSĂTOR: Renunță la limbajul agresiv și bucură-te de situația pe care o trăiești acum. Este cazul să faci niște eforturi suplimentare de abținere de la comentarii răutăcioase. Numărul norocos al zilei: 8.

PEȘTI: Dacă te consideri neînțeles, ar fi bine să explici de câte ori este nevoie ce vrei să transmiți. Numărul norocos al zilei: 7.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top