Connect with us
Sfatul zilei 22 august 2019

Știri

Sfatul zilei 22 august 2019. Berbecii trebuie să fie foarte atenți astăzi

Sfatul zilei de 22 august 2019 Una dintre zodii are astăzi parte de o întâlnire foarte emoționantă.

BERBEC: Mare atenție la ce dezicie iei astăzi. Trebuie sa fii foarte hotărât și să cântărești bine argumentele pro și contra.Numărul norocos al zilei: 2.

TAUR: Încercă să fii mai discret și să nu mai dai din casă. Nu toată lumea îți vrea binele. Numărul norocos al zilei: 6.

GEMENI: Nu mai permite evenimentelor de la locul de muncă să te afecteze atât de mult. Numărul norocos al zilei: 1.

RAC: Este timpul să nu te mai amăgești singur. Încearcă să fii obiectiv și să vezi adevărul, pentru că este chiar sub ochii tăi. Numărul norocos al zilei: 8.

Citește și: Horoscop Minerva săptămâna 19-25 august 2019. O săptămână în care trebuie să fim foarte atenți

LEU: Ai multe de învățat de la cei din jur, așa că fii mai atent și agață-te de toate oportunitățile. Numărul norocos al zilei: 11.

FECIOARĂ: Încetează să îi mai ghidezi pe ceilalți. E timpul să ai mai multă încredere în prietenii tăi și deciziile lor. Numărul norocos al zilei: 4.

BALANȚĂ: Bucură-te mai mult de familia ta, de casă, de prieteni și de tot ceea ce te liniștește. Numărul norocos al zilei: 2.

SCORPION: Încearcă să faci față cu brio provocărilor din relația de cuplu. Ascultă-l pe cel de lângă tine și încearcă să aplanezi conflictele. Numărul norocos al zilei: 7.

Citește și: Horoscop 22 august 2019. Berbecii iau o hotărâre radicală

SĂGETĂTOR: Nu intra în panică la locul de muncă. Lucrurile se vor rezolva mai repede decât îți imaginezi. Numărul norocos al zilei: 5.

CAPRICORN: Nu fă investiții fără să cântărești bine lucrurile. Nu este momentul să te grăbești. Numărul norocos al zilei: 8.

VĂRSĂTOR: Chiar dacă ai foarte multă treabă, trebuie să prioritizezi lucrurile și să te ocupi de ce e cu adevărat important. Numărul norocos al zilei: 1.

PEȘTI: Ai de luat o decizie importantă, așa că trebuie să fii foarte atent. Nu te mai grabi și gândește-te bine la toate aspectele situației. Numărul norocos al zilei: 6.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top