Connect with us
Sfatul zilei 26 august 2019. Racii trebuie să se retraga azi din orice situatie

Știri

Sfatul zilei 26 august 2019. Racii trebuie să se retragă azi din orice situație

Sfatul zilei de 26 august 2019. Leii trebuie să fie astăzi mai umili, să apecieze mai mult ceea ce au.

BERBEC: Nu te mai aștepta doar la laude și încearcă să fii mai realist. Faci cam multe boacăne și trebuie să lucrezi la asta. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR: Trebuie să ai reacții mai rapide și să nu te lași doborât de presiunea de la locul de muncă. Fii mai optimist. Numărul norocos al zilei: 1.

GEMENI: Deși ai o zi foarte bună și lucrurile au intrat pe un făgaș normal, nu trebuie să te mulțumești cu puțin astăzi. Numărul norocos al zilei: 3.

RAC: Retrage-te și nu fă niciun pas important astăzi. Este mai bine să nu iei decizii foarte importante și să îți vezi de treburile casei. Numărul norocos al zilei: 11.

Citește și: Horoscop Minerva săptămâna 26 august-1 septembrie 2019. Urmează o săptămână cu multe beneficii

LEU: Trebuie să fii mai calm și să te bucuri mai mult de tot ceea ce ai. Nu este cazul să te grăbești și să vrei să obții totul acum. Numărul norocos al zilei: 7.

FECIOARĂ: Gândește pozitiv în continuare și vei avea și mai mult succes. Totul va merge ca pe roate dacă gândești lucruri frumoase. Numărul norocos al zilei: 6.

BALANȚĂ: Dă-ți tot interesul să fii tu fericit și mulțumit și nu te mai gândi atât de mult la ceea ce spun cei din jurul tău. Numărul norocos al zilei: 11.

SCORPION: Nu mai încerca să controlezi tot ce se întâmplă în jur și lasă intuiția să te ghideze! Numărul norocos al zilei: 9.

Citește și: Horoscop 26 august 2019. Taurii au o zi grea la locul de muncă

SĂGETĂTOR: Fii mai calm sau riști să rănești persoane la care ții foarte mult. Numărul norocos al zilei: 3.

CAPRICORN: Ai mai multă încredere în tine și nu te mai critica atât de aspru. Nu uita că faci tot ce poți!. Numărul norocos al zilei: 4.

VĂRSĂTOR: Fii mândru de ce ai obținut și continuă să muncești mai mult. Numărul norocos al zilei: 6.

PEȘTI: Trebuie să investești mai mult timp și efort în proiectele pe care le ai în desfășurare.. Numărul norocos al zilei: 10.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top