Connect with us
Sfatul zilei 7 martie 2018. Dragă Scorpionule, neatenția te poate costa mult!

Zilnic

Sfatul zilei 7 martie 2019. Dragă Scorpionule, neatenția te poate costa mult!

Citește sfatul zilei de 7 martie și află care sunt principalele provocări ale momentului. Nativii Scorpion pot pierde mult din cauza neatenției.

Sfatul zilei de 7 martie 2019 pentru fiecare zodie:

BERBEC: Răsare soarele și pe strada ta și ai toate motivele de bucurie azi. Nu uita să zâmbești! Numărul norocos al zilei: 10.

TAUR: Ia-ți suficient timp pentru a duce la bun sfârșit lucrurile de care ai tot zis că te apuci ieri. Numărul norocos al zilei: 9.

GEMENI: Cunoști o persoană specială și tocmai pentru că e specială trebuie să-i acorzi timp, să-i permiți să se desfășoare. Numărul norocos al zilei: 11.

RAC: Nu le poți face pe toate perfect. Mereu se vor trezi persoane care vor fi nemulțumite ori chiar profund dezamăgite. Numărul norocos al zilei: 4.

LEU: Ești într-o pasă suficient de bună încât să nu te afecteze bârfele celorlalți. Vezi-ți de treabă și cu asta basta! Numărul norocos al zilei: 8.

FECIOARĂ: Ai nevoie de ajutor de la cineva. Azi te simți un pic dat la o parte, descumpănit. Revino-ți! Hai că poți! Numărul norocos al zilei: 2.

BALANȚĂ: Nu te lăsa influențat de cei din jur. Trage singur concluziile care trebuie trase. Numărul norocos al zilei: 7.

SCORPION: Neatenția costă și îți dai seama de asta într-un moment în care ți se cere ajutorul. Numărul norocos al zilei: 3.

SĂGETĂTOR: Ai parte de noroc nesperat exact de unde nu îți imaginai. Lasă-te cuprins de acest sentiment frumos, înălțător. Numărul norocos al zilei: 1.

CAPRICORN: Dacă ai imaginație poți ajunge departe azi! Nu te mai panica și nu mai lua totul atât de în serios. Numărul norocos al zilei: 5.

VĂRSĂTOR: Simți că se apropie un eveniment care poate da totul peste cap. Nu mai gândi negativ! Numărul norocos al zilei: 13.

PEȘTI: Ai nevoie de odihnă, ai nevoie de relaxare. Ia-ți câteva ceasuri de libertate și odihnește-te. Numărul norocos al zilei: 6.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top