Connect with us
Sfatul zilei de 11 august 2019 pentru fiecare zodie

Știri

Sfatul zilei de 11 august 2019 pentru fiecare zodie

Citește sfatul zilei de 11 august 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 11 august 2019

BERBEC: Ai făcut suficienți pași, suficiente concesii pentru prieteni. Acum e momentul să te gândești mai mult la tine. Numărul norocos al zilei: 7.

TAUR: Ești un justițiar prin definiție. Bucură-te de câștigurile pe care le-ai bifat în ultima vreme și ține-o pe aceeași linie. Numărul norocos al zilei: 9.

GEMENI: Nu are rost să te ții cu dinții de o situație care nu îți mai produce nicio plăcere. Numărul norocos al zilei: 12.

RAC: Pesimismul tău nu este justificat în aceste momente. Trebuie să schimbi direcția, dar nu o face cu fatalitate. Numărul norocos al zilei: 4.

LEU: Nu ești mulțumit de anumite condiții care ți se impun. Este momentul să faci niște alegeri. Numărul norocos al zilei: 8.

FECIOARĂ: Unii prieteni îți pot întinde capcane. Ai grijă ce fel de lucruri accepți de la cei din jur. Numărul norocos al zilei: 10.

BALANȚĂ: Iubirea bate la poarta inimii tale. Deschide-te și bucură-te de momentele frumoase. Numărul norocos al zilei: 6.

SCORPION: Fii maleabil. Încearcă să te pui în pielea celorlalți. Privește-i cu mai multă înțelegere și afecțiune pe cei din jur. Numărul norocos al zilei: 11.

SĂGETĂTOR: Ia-ți timpul necesar pentru a face ceea ce îți place. E momentul să te ocupi mai mult de tine acum. Numărul norocos al zilei: 13.

CAPRICORN: Îți lași amprenta asupra tuturor prin felul în care reușești să te impui. Fii conștient că schimbarea vine chiar de la tine. Numărul norocos al zilei: 2.

VĂRSĂTOR: Nu te lăsa împovărat de griji. Renunță la ideile negative. Este timpul să iei niște decizii pentru liniștea sufletului tău. Numărul norocos al zilei: 14.

PEȘTI: Poți ajunge la țelul tău, dar numai prin foarte multă muncă. Acum e timpul să faci o pauză, dar fă-ți un plan de bătaie pe care să îl pui în practică de luni. Numărul norocos al zilei: 15.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top