Connect with us
Sfatul zilei de 22 iunie 2019. Ce pățesc Balanțele, se schimbă tot pentru toți nativii

Știri

Sfatul zilei de 22 iunie 2019. Ce pățesc Balanțele, se schimbă tot pentru toți nativii

Citește sfatul zilei de 22 iunie 2019 și află care sunt principalele evenimente pentru tine azi. Ce te îndeamnă astrele să faci?

Sfatul zilei de 22 iunie 2019

BERBEC: Lucrurile bune vin la momentul potrivit. Dacă doar stai și te plângi nu se va schimba nimic. Trebuie să înveți să te bucuri și de micile câștiguri. Numărul norocos al zilei: 6.

TAUR: Ieși în lume și ai o șansă unică, acea șansă de a cunoaște oameni minunați. Numărul norocos al zilei: 4.

GEMENI: Marile construcții nu se fac peste noapte. Oricât de multe resurse ai avea la dispoziție, cea mai importantă în clipa de fața este răbdarea, urmată de perseverență. Numărul norocos al zilei: 11.

Citește și:

RAC: Coincidențele sunt unele plăcute astăzi. Nu mai sta să analizezi lucrurile din toate perspectivele. Bucură-te de ce ți se întâmplă acum și punct. Numărul norocos al zilei: 2.

LEU: Te gândești prea mult la ce ai de pierdut, în loc să analizezi avantajele deciziei care azi îți poate schimba viața. Numărul norocos al zilei: 3.

FECIOARĂ: Unele schimbări trebuie acceptate ca atare. Vrei, nu vrei, totul este într-o continuă transformare în jurul tău. Numărul norocos al zilei: 1.

BALANȚĂ: Azi ai parte de un eveniment care va schimba complet modul în care privești lucrurile. Ține minte experiența frumoasă cu care te întâlnești de la prima oră a zilei. Numărul norocos al zilei: 10.

SCORPION: Unele probleme se rezolvă cu un dram de amuzament. Tratează situațiile în care te implici cu mai mult umor. Numărul norocos al zilei: 5.

SĂGETĂTOR: Liniștește-te înainte de a lua o decizie la nervi. Te consumi pentru toate nimicurile. Numărul norocos al zilei: 13.

CAPRICORN: Te preocupă soarta anumitor investiții. Cere opinii avizate de la experți financiari. Numărul norocos al zilei: 9.

VĂRSĂTOR: Nu încerca să controlezi toate etapele unui demers pe care nu l-ai inițiat tu la serviciu. Vei ieși în pierdere. Numărul norocos al zilei: 8.

PEȘTI: Ascultă-ți inima. Ea nu te minte niciodată. Ia decizii bazându-te pe ce îți spune sufletul. Numărul norocos al zilei: 7.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top