Connect with us
Sfatul zilei de 28 iunie 2019. Norocul e de partea acestor zodii!

Știri

Sfatul zilei de 28 iunie 2019. Norocul e de partea acestor zodii!

Citește sfatul zilei de 28 iunie 2019 și află care sunt principalele provocări ale zilei pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 28 iunie 2019

BERBEC: Nu te poți bucura pe deplin de anumite lucruri, dar nimic în viață nu este așa cum te aștepți de obicei. Continuă să vezi partea bună a situației în care te afli. Numărul norocos al zilei: 2.

TAUR: E o zi în care ești înconjurat doar de oameni minunați. Fii bucuros să stai lângă persoane de la care ai ce învățat. Numărul norocos al zilei: 5.

GEMENI: Treci cu vederea atmosfera agresivă din jurul tău. E timpul să înfrunți problemele cu zâmbetul pe buze, cu mai multă posesivitate. Numărul norocos al zilei: 6.

RAC: Nu rămâne blocat în tensiunea pe care o simți pentru că ea este doar una imaginară. Numărul norocos al zilei: 10.

LEU: Situația ta profesională evoluează excelent. Este bine să faci schimbările pe care le aveai în plan de mai multă vreme. Numărul norocos al zilei: 11.

FECIOARĂ: Dacă nu apare nimic spectaculos în program, profită cât poți de liniștea acestei zile deosebite. Numărul norocos al zilei: 9.

BALANȚĂ: Ești omul potrivit la locul potrivit. Trebuie să faci multe schimbăi acum. Numărul norocos al zilei: 6.

SCORPION: Vezi inamici unde nu sunt, ceea ce e o mare problemă. Ar trebui să reconsideri anumite parteneriate. Numărul norocos al zilei: 3.

CITESTE SI Acvaria 28 iunie 2019 – NOROC fantastic pentru două zodii

SĂGETĂTOR: Nu te lăsa intimidat de tonul ridicat al anumitor parteneri de afaceri. Nu trebuie să te lași aplecat în fața celor din jur. Numărul norocos al zilei: 1.

CAPRICORN: Ai mare grijă la tentațiile acestei zile. Lucrurile pot lua o turnură neașteptată. Numărul norocos al zilei: 4.

VĂRSĂTOR: Nu ești singur în lupta cu greutățile vieții și trebuie să fii conștient de asta, azi, mai mult ca oricând. Numărul norocos al zilei: 2.

PEȘTI: Orice lucru de durată se construiește în timp, nu peste noapte. Ai grijă căci graba strică treaba. Numărul norocos al zilei: 14.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top