Connect with us
Sfatul zilei de 31 iulie 2019. Zi de coșmar pentru trei zodii

Știri

Sfatul zilei de 31 iulie 2019. Zi de coșmar pentru trei zodii

Sfatul zilei de 31 iulie 2019. Citește sfatul zilei, pentru zodia ta. Trei zodii trec printr-o zi de coșmar astăzi și totul pare să se destrame în jurul lor. Iată ce îți pregătesc astrele pentru astăzi și ce trebuie să eviți.

Berbec: Ai planuri mari de viitor, însă trebuie să fii foarte atent să nu te pierzi în detalii. Primește sfatul celor din jurul tău pentru a lua cele mai bune decizii. Numărul norocos al zilei este 5.

Zi de coșmar pentru trei zodii

Taur: Îți dorești să îi faci o surpriză plăcută persoanei iubite și te dai peste cap pentru a-i organiza ceva romantic. Nu uita că iubirea stă în lucruri mici și nu trebuie să exagerezi. Numărul norocos al zilei este 3.

Gemeni: Ai nevoie să scapi de mediul în care ești prins și trebuie să te gândești din ce în ce mai serios dacă ceea ce faci îți place cu adevărat. Se știe faptul că te poți plictisi foarte ușor și dacă nu vrei ceva, atunci se vede acest lucru imediat. Numărul norocos al zilei este 4.

Rac: Tratează cu seriozitate orice ți se cere astăzi la muncă, deoarece ai șansa să te remarci și șefii îți pot oferi o mărire sau chiar o promovare. Axează-te numai pe lucrurile care contează cu adevărat. Numărul norocos al zilei este 9.

Leu: Primești un ajutor nesperat de la o persoană de la care nu te așteptai. Acceptă cu bucurie acest gest frumos și nu uita că trebuie să întorci, la rândul tău, acest favor. Așa funcționează lucrurile. Numărul norocos al zilei este 7.

Fecioară: Ai în jurul tău niște persoane care te inspiră și care te ajută să te cunoști mai bine, să afli ce îți place și ce te face fericit. Cu această ocazie afli că cineva te place foarte mult. Numărul norocos al zilei este 2.

Balanță: Primești o veste la care nu știi cum să reacționezi. Nu te așteptai la așa ceva, însă încurcate sunt căile Domnului și trebuie să înveți să o iei de la capăt. Nu te descuraja și primește tot ce ți se spune cu bucurie. Numărul norocos al zilei este 12.

Scorpion: Azi ești pus să dai niște explicații și trebuie să îți alegi cu grijă cuvintele. Nu da cu piciorul la tot ce ți se întâmplă în viață și gândește-te foarte bine la ce spui. Numărul norocos al zilei este 1.

Săgetător: Ești invitat în oraș, unde întâlnești o persoană specială. Lângă acea persoană te simți în largul tău și ai ocazia să afli înspre ce vă îndreptați. Nu îți refuza șansa la fericire. Numărul norocos al zilei este 6.

Capricorn: O călătorie neplanificată îți dă viața peste cap. Nu e nici timpul și nici locul pentru așa ceva, așa că gândește-te dacă este neapărat nevoie de tine acolo. Numărul norocos al zilei este 13.

Vărsător: Azi ai impresia că totul îți merge pe dos. Nu te descuraja și încearcă să treci peste această pasă proastă. Vor veni și zile mai bune, dacă îți dorești cu adevărat.

Pești: Veștile neplăcute din ultima vreme îți pun capac astăzi. Simți că nu mai ai scăpare și nici nu găsești o soluție să fie totul mai bine. Adu-ți aminte că se întoarce karma și gândește-te ce ai făcut greșit în ultima vreme. Numărul norocos al zilei este 8.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top