Connect with us

Știri

Sfatul zilei de 5 iulie 2019. Fecioarele trebuie să facă sacrificii trecătoare

Fecioarele sunt nevoite să se mai sacrifice din când în când pentru ceilalți. Lucrurile nu sunt tot timpul așa cum se așteaptă ele. Citește sfatul zilei de 5 iulie 2019 pentru zodia ta. Acvaria zilnic 5 iunie 2019 – Lecții de viață vineri pentru Pești

Sfatul zilei de 5 iulie 2019 pentru fiecare zodie:

BERBEC: Nu te retrage de bună voie dintr-un proiect care te-a entuziasmat atât de tare la început. Numărul norocos al zilei: 6.

TAUR: Înarmează-te cu voința de a merge mai departe, de a face tot posibilul pentru progresul financiar la care visezi. Numărul norocos al zilei: 7.

GEMENI: Cu multă încredere și cu muncă poți face ca totul să se rezolve de la sine. Ai mare grijă să nu îți spulberi visele. Numărul norocos al zilei: 10.

RAC: Poate că e timpul pentru reset. Trebuie să o iei de la zero fie că îți place sau nu. Numărul norocos al zilei: 8.

LEU: Intervin o serie de schimbări în planurile tale și ar fi bine să ții cont de felul în care evoluează lucrurile. Numărul norocos al zilei: 9.

FECIOARĂ: Tu știi cum se fac sacrificiile și știi cum să te bucuri de roade după ce treci printr-o cumpănă. Totul va fi bine. Numărul norocos al zilei: 13.

BALANȚĂ: Nu te juca cu resursele pe care le ai la dispoziție. Este momentul să economisești fiecare bun pe care îl ai. Numărul norocos al zilei: 5.

SCORPION: Nu te complica deloc cu acțiuni care nu te privesc în mod direct. Este momentul să faci niște alegeri importante și sănătoase. Numărul norocos al zilei: 11.

SĂGETĂTOR: Starea emoțională e apăsătoare. Nu te lăsa copleșit de problemele celor din jur. Numărul norocos al zilei: 1.

CAPRICORN: Entuziasmul este benefic într-o oarecare măsură. Acum nu e momentul să faci schimbările preconizate. Numărul norocos al zilei: 4.

VĂRSĂTOR: Meșterești tu ce meșterești și ajungi acolo unde trebuie. Nu-ți pierde speranța. Numărul norocos al zilei: 3.

PEȘTI: Emoțiile cresc cu intensitate pe măsură ce se apropie un eveniment important, acel eveniment la care visezi. Numărul norocos al zilei: 2.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top