Connect with us
Sibiu: O mamă a fost bătută de un alt șofer în maşină, sub privirile îngrozite ale copiilor ei

Știri

Sibiu: O mamă a fost bătută de un alt șofer în maşină, sub privirile îngrozite ale copiilor ei

Caz șocant în Sibiu! O mamă aflată în mașină alături de fetițele ei pe bulevardul Mihai Viteazu la un semafor, femeia s-a trezit luată la bătaie de un șofer care a acuzat-o că i-ar fi tăiat calea la un moment dat.

Ea a povestit într-un mesaj scris pe o rețea de socializare că agresorul conducea un autoturism Audi, de culoare roşu, cu numărul de înmatriculare SB-69-PAO, potrivit oradesibiu.ro.

“Ieri (n.r.: vineri, 27 iulie), pe la 14:30 merg cu copiii pana la Lidl. Vin dinspre Calea Dumbravii, sens giratoriu, intru pe Mihai Viteazu. In fata semaforului spre Calea Cisnadiei, langa banca Transilvania, un AUDI ROSU, nr: SB-69-PAO imi taie calea si se pune in fata mea la semafor.

Semaforul fiind verde, ii fac semn la om sa mearga inainte… Si se da jos din Audi o mini-matahala, imi smulge usa, ma injura si urla la mine: «Cine te crezi sa-mi tai mie calea?»…

Câte ore a stat la urgență

Repet, omul era IN FATA mea la semafor. Ma mai injura o data si merge la masina lui. Semaforul e verde, ii fac din nou semn sa mearga inainte, omul se da jos furios din masina, smulge usa mea, ma ameninta ca ma omoara, ma injura si MA LOVESTE cu toata puterea PESTE FATA!!!! Apoi pleaca cu nonsalanta.

Eu raman acolo. O mama cu doi copii in masina. Ambele fete minim socate. Ce sa fac acum? M-am gandit ca o mama – sa duc copiii acasa. Apoi am sunat la urgenta. Mi-am pierdut constienta, am stat 11 ORE LA URGENTA ca sa fac toate investigatiile necesare: raze, CT, luni urmeaza RMN… Port guler. Am vanatai. Am portiera stricata. Omul a plecat. Nonsalant.

Citește și: Momente grele pentru Cristina Spătar. ”La orice greșeală, ne dădea bătaie”

Trebuie ca acest om sa ajunga in fata organelor competente, in fata POLITIEI, cum e posibil ca in 2018, in Sibiu – Capitala Culturala Sibiu, Intr-un oras cultural de renume mondial, sa se intample asa ceva??? In plina zi a fost mult trafic, multe persoane pe Mihai Viteazu…

daca ati fost acolo ieri (n.r.: vineri, 27 iulie), dati-mi un semn, intr-un mesaj privat. Sunt camere de filmat peste tot, sper ca aest individ sa nu scape neidentificat!” este mesajul scris de femeia bătută pe pagina ei de Facebook.

Postarea sa a devenit virală și speră că bărbatul care a lovit-o va plăti pentru faptele lui.
2 Comments

2 Comments

  1. bujor

    2018-07-29T15:17:16+03:00 at 15:17

    nu va plati nimeni, suntem in Romania

  2. ionel moisescu

    2018-07-29T15:01:00+03:00 at 15:01

    In legatura cu femeia batuta la semafor in Sibiu este lipsa politistilor ,nu este control ,numai cu RADARUL DEOARECE SE CASTIGA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top