Connect with us
Simona Gherghe a vorbit despre a doua sarcină, după ce a fotst dată de gol de Dan Capatos. Ce spune prezentatoarea TV.

Vedete

Simona Gherghe, dată de gol că este ÎNSĂRCINATĂ din nou: „Nu poți ascunde…

Vestea că Simona Gherghe ar putea fi însărcinată pentru a doua oară a luat pe toată lumea prin surprindere. După ce în luna mai a anului trecut a adus-o pe lume pe Ana Georgia, prezentatoarea TV ar putea să se afle printre vedetele care vor deveni mame anul viitor.

Până acum, Andreea Bălan, Gabriela Cristea și Mirela Vaida au dezvăluit că anul viitor vor fi di nou mame.

Mirela Vaida a mărturisit zilele trecute că mai este o vedetă care își va anunța cât de curând sarcina, iar toată lumea s-a gândit la Simona Gherghe.

Citește și: Ce verdict i-au dat medicii Gabrielei Cristea după ce a rămas însărcinată

Prezentatoarea emisiunii „Acces direct” a vorbit despre cea de-a doua sarcină. Aceasta a oferit un simplu răspuns, când a fost întrebată dacă sunt adevărate.

„Ştii cum e cu asta, dacă sau când va fi, nu poţi ascunde o sarcină, nici să vrei”, a spus Simona Gherghe, conform VIVA!

Dan Capatos a dezvăluit și prima sarcină a Simonei

În emisiunea sa de aseară, și Dan Capatos a vorbit despre sarcina vedetei, cu care este prietenă de mult timp. În momentul în care a citit o știre de pe Spynews.ro, speculativă referitoare la acest subiect, Dan Capatos a mărturisit adevărul, fără să vrea: „V-am zis eu?!’, s-a dat de gol el, fără să realizeze că știrea citită era una… cu semnul întrebării.

De altfel, tot el este cel care a vorbit și la prima sarcină a vedetei, atunci când i-a felicitat pe Simona și pe soțul său, Răzvan Săndulescu, la începutul anului 2017.

Anul acesta, Simona Gherghe a făcut cununia religioasă în secret și abia acum câteva zile s-a aflat de ce a ales acest lucru.

„Tu îi spui în secret, eu îi zic discret, cã n-am fãcut niciun efort sã nu se afle. Totul a pornit de la ziua lui Rãzvan, care e pe 4 iulie. Ne gândisem sã organizãm o micã petrecere la piscinã. Şi, dacã tot am chemat prietenii şi familia, am zis sã ne şi cununãm religios. Aşa cã asta a fost! Nimic complicat, nu m-am dat peste cap sã organizez cine ştie ce, a fost o petrecere relaxatã”, a mai dezvăluit vedeta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top