Connect with us
Simona Gherghe pleacă de la Acces Direct, dar nu la Kanal D

TV

Simona Gherghe pleacă de la Acces Direct, dar nu la Kanal D

Simona Gherghe a fost ținta speculațiilor în presă zilele acestea, unde au apărut articole despre plecarea ei la Kanal D la Antena 1. Astăzi ca să pună capă zvonurilor, Simona Gherghe a anunțat că nu va mai realiza emisiunea „Acces direct”.

„După 9 ani Misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat” a scris Simona Gherghe pe Facebook

Deși presa susținea vehement că aceasta s-ar transfera de la Antena 1 la Kanal D, Simona Gherghe a anunțat că rămâne la Antena 1, dar cu alte proiecte.

Simona spune că decizia i-a aparținut în totalitate și că acum cu noul său rol de mămică, s-a hotărât să facă o schimbare și în plan profesional.

Simona Gherghe renunță la Acces Direct, după nouă ani. „Misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat”

Simona Gherghe renunță la Acces Direct, după nouă ani. „Misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat”

De pe frontul de mamicie, as vrea sa va scriu cateva randuri. Am fost mereu sincera si, cand s-a intamplat ceva important in viata mea, am preferat sa aflati de la mine, nu din “surse”. Iata-ma, asadar, in fata unui astfel de moment.

Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a incheiat. Decizia imi apartine in totalitate si vine dupa multe nopti de nesomn. Am intrat intr-o alta etapa a vietii mele si simt nevoia unei schimbari. Au fost 9 ani plini, cu bune si cu rele, in care am invatat multe. Despre lume, despre viata, despre mine. Le multumesc colegilor care mi-au fost alaturi, in tot acest timp.

Si le urez succes, in noul sezon, caci emisiunea merge mai departe. Cat despre mine, dupa aproape 9 ani de stiri si alti 9 de divertisment si news magazine, tot ce va pot spune e ca nu voi renunta la televiziune. Este profesia mea, pasiunea mea! Dupa cum stiti, acum sunt in concediu postnatal. De fapt, sunt a copiilor mei, pentru inca o perioada 🙂 Dar ne vom revedea in curand, la ANTENA 1!
#television #antena1 #tvhost #simonagherghe, conform Pagina de Media.

Gherghe nu a precizat dacă în ce fel de proiecte va fi implicată sau de când revine pe micul ecran, ce e clar este că rămâne în familia Antena 1.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top