Connect with us
Simona Halep a fost eliminată de la US Open! A pierdut cu americanca Townsend

Știri

Simona Halep a fost eliminată de la US Open! A pierdut cu americanca Townsend

Simona Halep a fost eliminată de la US Open, în turul doi. Românca a pierdut în trei seturi 6-2, 3-6, 6-7 (4) în fața americancei Taylor Townsend, locul 116 WTA.

Ghininionul a urmărit-o și în acest an pe Simona la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Deși adversara sa a venit din calificări, a făcut un meci incredibil astăzi, pe Arthur Ashe, cea mai mare arenă din lume. Americanca a început bine și a câştigat primul game. Simona a revenit și a egalat.

A reușit apoi un break și a preluat conducerea 3-2. A urmat un game la zero, iar constănțeanca s-a distanțat la 4-2, apoi la 5-2. Simona Halep, numărul 4 WTA, a servit excelent și a câștigat cu 6-2. La începutul actului doi, românca a fost nevoită să lupte pentru propriul game, apoi nu și-a mai intrat în ritm.

Simona Halep a fost eliminată de la US Open! A pierdut cu americanca Townsend

Simona Halep a fost eliminată de la US Open! A pierdut cu americanca Townsend

Townsend a profitat și s-a distanțat la 4-1. Până la final a câștigat setul doi cu 6-3. În decisiv, româncei i-a fost din ce în ce mai greu. A avut și o ieșire nervoasă și a rupt o rachetă. A continuat să facă greșeli în serie. A salvat două mingi de meci, apoi a făcut break. A câștigat următorul game și a preluat conducerea 6-5. Finalul meciului a fost absolut dramatic și totul s-a decis în tiebreak, pe care Simona Halep nu a reușit să-l câștige.

Simona Halep nu a jucat niciodată finala la US Open

În primul tur campioana de la Wimbledon a trecut în trei seturi 6-3, 3-6, 6-2 de Nicole Gibbs din America. Taylor Townsend, locul 116 WTA, a venit din calificări, și a învins-o, marţi, în primul tur cu scorul de 3-6, 6-3, 6-2, pe Katerina Kozlova din Ucraina, locul 74 WTA. În turul trei, Townsend o va întâlni pe Sorana Cîrstea, care a învins-o în trei seturi 3-6, 6-4, 6-2 pe Aliona Bolsova Zadoinov.

Anul trecut constănțeanca a fost eliminată de la US Open în primul tur, când a pierdut surprinzător în fața lui Kaia Kanepi, 2-6, 4-6. Acum, Simona Halep a fost eliminată de la US Open în turul doi. Acesta este singurul turneu de Grand Slam la care Simona Halep nu a ajuns niciodată în finală. Românca a ajuns până în semifinalele turneului în 2015, fiind învinsă de Flavia Penetta. Până la finalul anului Halep trebuie să-și apere 21 de puncte, potrivit WTA Insider.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top