Connect with us
Simona Halep a fost învinsă de Karolina Pliskova în sferturile de finală ale Turneului de la Madrid

Știri

Simona Halep a fost învinsă de Karolina Pliskova în sferturile de finală ale Turneului de la Madrid

Liderul tenisului feminin mondial, românca Simona Halep, a fost învinsă de Karolina Pliskova (Cehia) cu 6-4, 6-3, joi, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale în valoare 6.685.828 euro.

În meciul de miercuri, numărul 1 WTA a învins-o pe sora Karolinei Pliskova, Kristyna Pliskova.


Simona Halep a închis miercuri meciul împotriva surorii gemene a Karolinei Pliskova, după o oră și 15 minute.

„Am jucat anul trecut aici contra ei și nu a fost deloc ușor, dar dacă am câștigat înseamnă că sunt capabilă să o fac și de data asta. Însă va fi un meci dificil, servește bine, dă bine cu dreapta.

Va trebui să mă mișc, să o fac să alerge cât mai mult și să lovesc rapid, așa cum am început și meciul de astăzi” spunea Simona Halep după partida câștigată cu Mertens.

Citește și: Sorana Cîrstea a fost eliminată de la Madrid. Rusoaica Daria Kasatkina s-a impus în 63 de minute

Pentru mine e mai bine când joc împotriva ei pe hard, dar mingea se deplasează mai rapid aici decât pe zgura normală. Simona este foarte bună la turneul acesta, îi place aici, așa că vom vedea ce va fi” a spus Kristyna Pliskova.

Simona Halep a învins-o de două ori pe Kristyna Pliskova

Simona Halep și Kristyna Pliskova s-au mai întâlnit de 2 ori până acum – prima dată în turul 1 chiar la Madrid, iar anul acesta a învins-o la Indian Wells în turul 2, fără ca Simona să piardă vreun set.

Am vorbit cu Darren dupa meciul cu Makarova, l-am întrebat cum i s-a părut. Mi-a spus că totul a fost perfect, că m-am descurcat excelent. Am încredere în el. Mi-a zis că dacă o voi ține tot așa, nu voi avea probleme” a mai spus Halep.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top