Connect with us
Simona Halep, despre Ion Țiriac: „M-a ajutat să fiu puternică”. Dezvăluiri inedite despre omul de afaceri

Sport

Simona Halep, despre Ion Țiriac: „M-a ajutat să fiu puternică”. Dezvăluiri inedite despre omul de afaceri

Simona Halep, liderul clasamentului WTA, a declarat pentru un ziar spaniol că „Ţiriac m-a ajutat să fiu puternică”. De altfel, ziarul Marca a numit-o pe româncă „regina tenisului”.

Întrebată cât de importantă a fost figura lui Ion Ţiriac în cariera sa la nivel de profesionişti, Simona Halep a răspuns:

„Ion a fost foarte important. I-am simţit mereu susţinerea, în fiecare moment, în fiecare secundă a parcursului meu. Îmi dă sfaturi bune şi datorită lui sunt o jucătoare puternică. Chiar dacă nu e pe banca mea în timpul turneelor, îl consider ca parte a echipei mele. E un prieten şi susţinerea lui este necondiţionată”.

Halep a comentat faptul că în ultimul an şase jucătoare au fost pe primul loc în ierarhia WTA: „Top 10 este foarte deschis şi oricare dintre noi poate fi pe primul loc sau să câştige un turneu de Mare Şlem”.

Halep crede că americanca Serena Williams, revenită la Indian Wells după o lungă absenţă, „este o mare campioană” şi poate câştiga din nou turnee „când va fi bine din punct de vedere fizic”.

Garbine Muguruza, considerată cea mai bună jucătoare din 2017

Românca s-a referit la faptul că, deşi ea a încheiat anul trecut ca lider mondial, spaniola Garbine Muguruza a fost desemnată de Federaţia Internaţională de Tenis ca fiind cea mai bună jucătoare din 2017:

„Poate că ei acordă mai mare importanţă câştigării unui turneu de Mare Şlem decât poziţiei în clasament. Pentru mine nu contează atât de mult acest premiu. Dacă i l-au acordat lui Garbine, înseamnă că-l merită”.

Halep joacă în această săptămână în turneul de la Indian Wells, unde o va întâlni în semifinale pe japoneza Naomi Osaka.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep – Petra Martic LIVE în sferturile de finală de la Indian Wells

Cum ar fi trișat Wozniacki în meciul cu Simona Halep. Ce s-a întâmplat azi cu jucătoarea noastră

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top