Connect with us
Simona Halep și bărbații din viața ei. Cu cine s-a iubit campioana

Știri

Simona Halep și bărbații din viața ei. Cu cine s-a iubit campioana

Este numărul 1 WTA de 35 de săptămâni și a câștigat trofeul de la Roland Garros. Se ferește de camere și aparate foto iar despre viața privată nu a vorbit aproape niciodată.

Simona Halep a știut cum să se fereasca de ochii presei, reușind astfel să rămână în atenția lor doar prin performanțele sportive.

Theo Marius Pașa, un machedon cu un trecut destul de ambiguu, a pozat în noul iubit al Simonei Halep, dar nu-i exclus să fie un nou caz Victoraș Iacob, fotbalistul care s-a făcut de râs după ce a dat asigurări că nu este cu tenismena.

În ciuda tuturor speculațiilor, Theo a lămurit situația cu ceva timp în urmă.

„În urma articolelor apărute în spaţiul public, doresc să fac următoarele precizări: nu a existat şi nu există o relaţie amoroasă între mine şi Simona Halep. Iubesc sportul, am studiat Liceul sportiv şi Facultatea de educaţie fizică şi sport Constanta.

Ca atare, sunt un fan al Simonei Halep şi al tuturor sportivilor, aşa cum cred că toţi românii ar trebui să fie… Este adevărat faptul că frecventez cafeneaua SH, unde l-am cunoscut pe tatăl Simonei, cu care am o relaţie bună de prietenie.

Simona Halep nu a vorbit niciodată despre bărbații din viața ei

Am tot respectul şi consideraţia faţă de domnul Halep, este un om deosebit, care a făcut sacrificii mari în toată cariera Simonei”, a spus Theo.

Theo Marius Pașa, beneficiind de „pașaportul” de aromân, și-a făcut loc mult mai lejer în anturajul sportivei.

O singură „scăpare” a avut, când a fost fotografiată la Portofino, celebra stațiune italiană, la brațul lui Radu Barbu. Prima relație din viața Simonei Halep ar fi fost cu Andrei Mlendea și ar fi început când sportiva a avut 18 ani. Se spune că acea relație, perfect ascunsă, ar fi durat până în 2013.

Un alt nume vehiculat a fost al lui Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte, bun prieten cu Stere Halep. „Se ia cu fiul lui Teia. E cipan de-ai noştri”, a spus bunica Simonei Halep, în 2016, pentru „Libertatea”.

S-au mai rostit și numele unui anume Sorin Marin, dar s-a vorbit și despre cunoscutul artist Smiley, care însă a negat categoric orice apropiere de sportivă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top