Connect with us
Simona Halep: M-am panicat puţin şi am lovit extrem de plat

Știri

Simona Halep VS Lesia Tsurenko WTA Dubai 2019 SCOR Live

Simona Halep joacă astăzi alături de Lesia Tsurenko  la WTA Dubai 2019. Românca s-a calificat în sferturi.

UPDATE 6-3, 7-5 / GAME, SET şi MECI Simona Halep! Sportiva noastră se califică în sferturile de finală la turneul din Dubai după ce o învinge pe Lesia Tsurenko în minimul de seturi la capătul unui meci care a durat o oră şi 21 de minute de joc. În continuare, sportiva noastră va evolua împotriva câştigătoarei dintre Aryna Sabalenka şi Belinda Bencic.


UPDATE 6-3, 6-5 / Simona Halep este la un game distanţă de sferturi la Dubai!


UPDATE 6-3, 5-5 / Simona Halep recuperează break-ul!


UDPATE 6-3, 4-5 / Lesia Tsurenko face break-ul!


UPDATE 6-3, 4-4 / Se continuă cu serviciul.


UPDATE 6-3, 4-3 / Simona Halep îşi face în continuare serviciul.


UPDATE 6-3, 3-3 / Lssia Tsurenko îşi face şi ea serviciul.


UPDATE 6-3, 3-2 / Simona revine în avantaj

Sursa: Fanatik.

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) şi-a completat CV-ul cu a șaptea victorie în şapte meciuri cu Lesia Ţurenko, scor 6-3, 7-5, în turul al doilea de la Dubai, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului, apoi a avut un discurs echilibrat.

Unul în care i-a mulţumit special lui Adrian Măcelaru, ambasadorul României la Dubai, pentru prezenţa în tribune.

„Îmi place cum am jucat, nu a fost deloc uşor pentru mine. Am vrut să stau concentrată la fiecare minge pe care o lovesc, am reuşit şi mă gândesc să merg cât mai departe în acest turneu. Sunt mai puternică mental pe zi ce trece, mă simt din ce în ce mai bine şi sper să câştig din ce în ce mai mult”, a declarat Halep, la interviul de după meci, înainte să fie anunţată de reporter că a triumfat în faţa ambasadorului român la Dubai: „Este o onoare! Mulţumesc foarte mult că aţi venit să mă vedeţi, a fost o plăcere să câştig”.

Odată calificată în sferturile de finală, Halep continuă lupta pentru recăpătarea primului loc în ierarhia mondială, iar următoarea adversară se va alege dintre elveţianca Belinda Bencic şi ucraineanca Aryna Sabalenka, a doua fiind considerată una dintre marile speranţe ale tenisului feminin: „Va fi un meci foarte greu. Ambele lovesc mingea foarte puternic, dar sper să am timp să mă recuperez până mâine şi să joc la fel de bine”, a declarat fostul lider mondial.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top