Connect with us
Site-ul Primăriei Capitalei, atacat de hackeri. Ce mesaj au postat aceștia

Știri

Site-ul Primăriei Capitalei, atacat de hackeri. Ce mesaj au postat aceștia

Site-ul oficial al Primăriei Capitalei a fost ținta unui atac al hackerilor. Aceștia au publicat comunicate de presă cu un mesaj înjurios la adresa PSD-ului.

Astfel, vineri dimineața, pe site-ul Primăriei Municipiului București, au fost postate 2 comunicate de presă intitulate „MuiePsd”.

Administratorii au șters mesajele, dar hackerii le repostau de fiecare dată când acestea erau șterse. Administratorii PMB au suspendat, cel mai probabil, site-ul până când breșa de securitate a fost rezolvată, transmite Digi 24.

„Securitate bună? Presupun că da. Transfer de BTC mai jos (asta în caz că apar la TV). De ce BTC și nu altă metodă? Simplu, RIP ANAF. PS: Respect The Shadow Brokers”, este mesajul care a apărut în comunicat.

Acest gest vine chiar în ziua în care românii din Diaspora și din țară vor participa la un mare miting anti-PSD ce va avea loc în Piața Victoriei.

Peste 200 de persoane s-au adunat în Piaţa Victoriei vineri la prânz, pentru a participa la protestul iniţiat de asociaţii ale diasporei.

În faţa sediului Guvernului, sunt români veniţi din ţări precum Franţa, Italia, Suedia, Germania, Norvegia sau SUA, dar şi protestatari care au venit la Bucureşti din diferite judeţe.

Manifestanţii flutură steaguri tricolore şi ale UE şi scandează lozinci împotriva Guvernului şi a PSD: „Jos PSD!”, „Hoţii!”, „Demisia!”, „Anticipate!”, „DNA să vină să vă ia!”, „Fără penali!”.

Pe pancartele afişate şi tricourile purtate de protestatari se pot citi diverse mesaje: „Mi-aţi confiscat drepturile”, „Cetăţenii au dreptul şi obligaţia să apere România”, „Nu cedăm”, „Nu: Romania coruptă; Parlamentari corupţi”, „Tudorel Toader – ministrul anihilării Justiţiei”.

În faţa sediului Guvernului se află şi reprezentanţi ai iniţiativei „Fără penali”, veniţi să strângă semnături pentru campania lor. De asemenea, ei comercializează în zonă şi o carte de versuri, „Diaspora rezist”, scrisă de Doru Cernescu.

Citește și: Raed Arafat, anunț despre protestul din 10 august: „Aducem un număr de echipaje suplimentare”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top