Connect with us
Solstitiul de vara 2019 - Cum sunt afectate zodiile

Știri

Solstitiul de vara 2019 – Cum sunt afectate zodiile

Solstitiul de vara 2019 este un eveniment care afecteaza cu siguranta zodiile. Nativii unor zodii vor simti o schimbare importanta. Pentru unii, acest fenomen este unul foarte special si vine cu vesti bune, pentru altii norocul nu va surade asa mult.

Iata cum sunt afectate zodiile de solstitiul de vara 2019!

Cum influenteaza solstitiul de vara 2019 zodiile de foc

Solstitiul de vara le aduce vesti bune zodiilor de foc. Vor primi un impuls de energie, care ii face foarte activi la locul de munca si care le da cele mai bune idei.

Știri pe aceeași temă:

Pentru Berbeci, acest eveniment astronomic poate reprezenta inceputul unei perioade bune profesional, care va fi remunerata pe masura. Leii se vor simti mai creativi si vor lua unele decizii al caror impact va fi benefic pentru viitor.

Sagetatorii vor gasi ideile potrivite pentru a duce la bun sfarsit cele mai grele sarcini.

Cum influenteaza solstitiul de vara 2019 zodiile de apa 

Pentru zodiile de apa, lucrurile nu stau chiar pe roze. Solstitiul le poate provoca unele neplaceri si nu vor fi foarte avantajate de acest fenomen.

Pestii se simt foarte vulnerabili, iar norocul nu pare sa le surada in aceasta perioada. Se simt napaditi de ganduri negative si nu au chef de nimic.

Scorpionii s-ar putea confrunta cu probleme de ordin medical, fie ca este vorba de neplaceri cauzate de sistemul digestiv, fie dureri articulare. In ceea ce ii priveste pe Raci, ei stau putin mai bine, dar nu este exclus sa apara neintelegeri in cuplu si certuri.

Cum influenteaza solstitiul de vara 2019 zodiile de pamant 

Pentru zodiile de pamant, solstitiul este o perioada cu dus si intors. Castiga in unele planuri, iar in alte pierd, astfel incat este greu de spus daca acest fenomen le avantajeaza sau nu.

Taurii se vor descurca mai bine la locul de munca, dar in acelasi timp sanatatea lor ar putea avea de suferit si nu sunt excluse problemele cu tensiunea arteriala.

Fecioarele sunt mai entuziaste si mai creative ca de obicei, insa au de suferit la sectorul financiar, unde pare ca nu se descurca cu cheltuielile. Pentru Capricorni se vede o usoare ameliorare in plan sentimental, dar apar neplaceri la locul de munca.

Cum influenteaza solstitiul zodiile de aer Gemeni Balanta Varsator

Solstitiul de vara 2019 aduce destul de multa confuzie in randul zodiilor de pamant. Nu putem spune, insa, ca este o perioada negativa pentru ele, ci doar ca ar trebui sa aiba mai multa grija in perioada acestui fenomen.

Varsatorii ar trebui sa fie atenti in plan amoros, unde ar putea aparea cateva mici neintelegeri. Balantele ar trebui sa aiba grija la cum isi cheltuiesc banii pentru ca vor fi tentate sa faca unele cumparaturi costisitoare.

Gemenii se simt putin pierduti si au unele dificultati de concentrare.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top