Connect with us
Soția lui Cabral a născut! Ce nume va purta fetița

Monden

Soția lui Cabral a născut?! Ce nume va purta fetița

Andreea Ibacka, soția prezentatorului TV Cabral Ibacka, ar fi născut o fetiță perfect sănătoasă astăzi.

Înainte să intre în sala de nașteri și să o strângă în brațe pe fiica lor, cei doi soți au făcut un selfie în care radiau de fericire. Imaginea emoționantă a fost însoțită de un mesaj scurt și cuprinzător, scriu cei de la cancan.ro.

“Gata, e timpul”, a scris Cabral pe pagina lui de Facebook.

Susținătorii cuplului i-au copleșit cu mesajele.

Cel mai tare cadou! Moșul vine mai devreme!! Yeeeyyy!!?Nastere ușoară! Sănătate și multă fericire!?”, “Heeei, un pui de Ibaka stă să vină… ?Sa aibă nastere ușoară si recuperare rapidă (chiar si tu) ?”,

Hai maiiiii…mai putea astepta pana la Mos Nicolae?? nastere usoara!”, “Doamne ajută! Naștere ușoară și sănătate maximă tuturor! Sfântul Nicolae o să o ocrotească pe minunea ce o să vă bucure viața ????”, “Să fie într-un ceas bun! sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Ce nume va purta fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka

Într-un interviu acordat înainte ca soția sa să nască, vedeta PRO TV dădea detalii despre numele pe care ar urma să-l poate fiica sa.

Andreea se simte bine, îi spunem Șerifa, pentru că are o deplasare din asta așa.. Când apare nu știi dacă vrea să te ia în brațe sau să te împuște. Este bine. Ne-am tot gândit atâtea luni la un nume, dar abia acum am ajuns la o cvasi-finalitate.

Ne-a propus Inoke, prima mea fiică, varianta asta de nume și cred că suntem aproape să o adoptăm. Nu pot să spun care este numele. Nu este secret, dar încă nu ne-am hotărât și iar scot ceva pe gură, iar o ia toată lumea razna. Așa că rămânem la nume de cod Petunia. Petunia.. și vom vedea după aceea”, a declarat Cabral pentru revista VIVA!

Este primul copil pe care Cabral îl are cu Andreea. El mai are o fetiță, pe nume Inoke (16 ani), din mariajul cu Luana.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top