Connect with us
Soția prințului Harry este însărcinată pentru prima oară! Ce se va întâmpla cu bebelușul imediat după naștere, anunțul care pune pe jar Familia Regală

Monden

Soția prințului Harry este însărcinată pentru prima oară! Ce se va întâmpla cu bebelușul imediat după naștere, anunțul care pune pe jar Familia Regală

Meghan Markle, soția prințului Harry, este însărcinată pentru prima dată. Admiratorii Familiei Regale Britanice sunt în culmea fericirii de când a fost făcut anunțul așteptat de toată lumea.

La numai cinci luni de la nunta grandioasă din 19 mai, Meghan Markle și fiul prințesei Diana vor deveni părinți pentru prima dată și astfel se va mări și familia regală.

În weekend, cei doi au fost prezenți la nunta prințesei Eugenie, verișoara prințului Harry, și se pare că Meghan a eclipsat evenimentul. Mai multe persoane susțin că aceasta ar fi anunțat chiar la eveniment fericita veste. Pentru a nu ieși prea mult în evidență, Meghan a ales să poarte un pardesiu închis la culoare, iar martorii au început să speculeze încă de atunci că ar putea fi însărcinată.

„Alteţele lor regale ducele şi ducesa de Sussex sunt încântate să anunţe că ducesa de Sussex aşteaptă venirea pe lume a unui bebeluş, care se va naşte în primăvara anului 2019”, se arată în anunțul făcut pe Instagram.

Citește și: Vesti cumplite de la Casa Regala! Printul Charles, grav bolnav

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în luna mai.
Însă ce este cel mai surprinzător este ce rol va avea bebelușul regal în familie.

Bebeluşul, primul copil al cuplului Harry-Meghan, va ocupa poziţia a şaptea în ordinea de succesiune la tronul britanic. Astfel, copilul nu va purta titlul de prinț sau de prințesă, așa cum poartă prinții George, Charlotte și Louis, verișorii din partea prințului William.

Ce titlu va primi bebelușul

În cazul în care Regina Elisabeta nu va interveni și nu va cere ca bebelușul să primească acest titlu, atunci nu va avea acest tilu. Regele George al V-lea a limitat tilurile în familia regală în anul 1917.

Astfel, dacă va fi băiat, copilul va fi conte de Dumberton, unul dintre titlurile primite de Harry primit de la Regină în dimineața nunții sale.

O fiică a Prințului Harry ar putea primi titlul de Lady Mountbatten-Windsor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top