Connect with us
Spune această rugăciune în fiecare zi si viata ta se va schimba la 180 de grade

Spiritualitate

Spune această rugăciune în fiecare zi si viata ta se va schimba la 180 de grade

Când vă simțiți rău, spuneți cu sinceritate această rugăciune. Spuneti aceste cuvinte, chiar și atunci când sufletul vostru este plin de bucurie.

Fie ca fiecare cuvânt să se reflecte în inima voastră – atunci veți avea dorința de a vă schimba viața spre bine. Iată cum să vă întoarceți la Domnul:

“Doamne, stau înaintea ta fără nici o pretenție. Te rog să mă ierți pentru toate păcatele mele, sincer să mă pocăiesc de fapta mea. Te rog iartă-mă. În numele tău, iartă-i pe toți cei care mi-au făcut rău. Renunț la Satana și la toate faptele lui.

Eu, Doamne Isus, te primesc ca Domnul Dumnezeu și Mântuitor. Vindeca-mă, schimba-mă, întăeste-mi trupul, sufletul și spiritul.

Doamne, vino și înconjoara-mă cu dragostea ta, umple-te cu Duhul Sfânt. Te iubesc, Isuse. Te laud, Doamne. Iti mulțumesc pentru tot ceea ce mi-ai dat. Iti multumesc pentru fiecare rasarit si pentru fiecare apus. Ai grija de mine si de familia mea si nu ma lasa sa alunec pe drumuri gresita. Indruma-mi pasii pe calea cea buna si patrunde in mintea si in sufletul meu.

Sterge cu puterea Ta cea mare orice urma de ura sau ganduri rele!

Te voi urmări în fiecare zi din viața mea. Amin.

Maria, Maica Domnului, toți Îngerii și Sfinții, ve rog ajutati-mă. Amin. “

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top