Connect with us

Știri

SRI, postare inedita pe Facebook de 1 Martie! Vezi fotografia care a devenit virala

SRI a gasit o metoda inedita de a marca ziua de 1 Martie si inceputul primaverii calendaristice. Serviciul Roman de Informatii a postat pe pagina de Facebook o postare care a devenit virala! 

Cu ocazia zilei de 1 martie SRI a publicat pe Facebook o fotografie cu ghiocei, pe care scrie mesajul „Nu mai sunt acoperiti”. Postarea a adunat, rapid, mii de like-uri si share-uri, iar internautii au reactionat pozitiv la mesajul umoristic al Serviciului

SRI, postare de 1 Martie

„Foarte frumos. Se vede chiar si la tv ca numai sunt. Felicitari! Se pare ca au idei frumoase si cei de la singura institutie din tara, care, platita din banii nostrii, este alaturi de noi. Ca in rest…”, a scris unul dintre fanii institutiei pe Facebook.

SRI, postare de Dragobete

„Ba chiar mai mult, se intrevad raze de lumina si speranta ! Am incredere… Oricand alaturi de voi!”, este un alt mesaj al unui fan al SRI.

Nu este pentru prima data cand SRI foloseste un mesaj umoristic pentru a marca o zi speciala. Si de Dragobete, Serviciul Roman de Informatii a avut o postare inedita. „De Dragobete, fetele isi puneau busuioc sub perna ca sa isi afle ursitul. Astazi investigam mai diversificat”, este mesajul SRI cu ocazia sarbatorii traditionale a iubirii.

 

Citeste si: Traditii 1 MARTIE. Ce trebuie sa faci de martisor!

Citeste si: Ce sa nu faci pe 1 martie ca sa ai noroc toata primavara

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top