Connect with us

Externe

Statele Unite, implicate în asigurarea păcii și stabilității interne din Afganistan

Secretarul de Stat american Mike Pompeo a transmis sâmbătă angajamentul asumat de Statele Unite în asigurarea păcii și stabilității interne din Afganistan, după ce o explozie într-o moschee din estul statului asiatic a omorât cel puțin 69 de persoane, relatează site-ul agenției Reuters.

„Statele Unie rămân implicate în pacea și stabilitatea din Afganistan și va continua să lupte împotriva terorismului”; „suntem alături de populația Afganistanului care vrea doar pace și un viitor lipsit de astfel de acte oribile de violență”, a declarat, sâmbătă, Mike Pompeo.

O bombă a explodat într-o moschee din zona Jawdara, districtul Jawdara, în timpul rugăciunilor de vineri, ucigând cel puțin 69 de oameni și rănind alte 50 de persoane care asistau la slujbă.

Nicio grupare teroristă nu a revendicat până în prezent atacul, însă Guvernul de la Kabul îi acuză pe insurgenții talibani pentru responsabilitatea atacului.

Robert Nechita - redactor HUFF.ro. Cu peste 10 ani de experiență în redacții, Robert scrie articole în domeniul actualității și te ține la curent cu toate știrile de ultimă oră. Experiență: - 5 ani redactor senior - 3 ani redactor junior - 2 ani Social Media Manager Vârsta: 32 de ani, născut pe 4 ianuarie 1987. Zodie: Capricorn Locuiește în: București, originar din Craiova. Îl poți contacta pe email: robert@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top