Connect with us
Steaua Astra Scor Live

Sport

Steaua – Astra. Scor 1-0, REZUMAT VIDEO

Steaua Astra Scor 1-0 Rezumat Video

UPDATE: Steaua a invins Astra cu 1-0, printr-un gol marcat de Boldrin si isi consolideaza pozitia de lider. Spre finalul meciului a avut loc o altercatie intre stelisti si giurgiuveni.

Stire initiala

Steaua si Astra joaca duminica seara, de la ora 20.30, in derby-ul etapei cu numarul 7 din Liga 1. In clasament, cele doua formatii sunt despartite de 9 puncte, iar un rezultat nefavorabil pentru giurgiuveni le-ar compromite grav sansele la titlu.

Echipa lui Marius Sumudica a inceput slab campionatul si se afla abia pe locul 11, cu 5 puncte. Steaua este lider, cu 14 puncte.

In ultimul meci direct, disputat in playoff-ul campionatului trecut, Astra s-a impus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Alibec si Gaman.

„Daca pierdem cu Steaua, adio titlu”, este mesajul pe care l-a transmis Marius Sumudica, antrenorul suspendat al Astrei, jucatorilor sai. „Nu poate decat sa ma bucure, imi place ca, sa zic asa, impunem respect, prin jucatorii pe care ii am in componenta, cred ca va fi un meci frumos duminica. Am inceput mai prost acest campionat. Sunt mai multe lucruri, dar speram ca acest meci sa fie momentul de cumpana si sa putem reveni in lupta pentru primele locuri“, a mai spus Sumudica.

„Deocamdata ne propunem doar sa castigam acest meci. Mai avem foarte mult de munca, mai sunt foarte multe meciuri, cred eu ca deocamdata nu putem sa vorbim despre o viitoare campioana. Va fi un meci important dar inca se joaca totul”, a prefatat Laurentiu Reghecampf partida din 11 septembrie.

Duelul din aceasta seara va fi unul special pentru De Amorim si Boldrin, care au plecat de la Astra la Steaua in acest inceput de sezon.

„Nu cred ca pentru ei (De Amorim si Boldrin) mai conteaza ca au jucat la Astra. Ei sunt foarte seriosi, vad asta la antrenamente, si sunt convins ca vor sa isi faca treaba foarte bine la Steaua”, a comentat Reghecampf. Antrenorul stelist a mai precizat, referitor la situatia lui Sumudica: „este frumos ca antrenorul echipei adverse sa fie pe banca, dar eu nu am ce sa comentez. imi pare rau pentru sumi pentru ca mi-e coleg, dar nu vreau sa comentez situatia lui”.

Steaua Astra Scor Live. Echipe probabile de start

Steaua: Fl. Nita – Enache, Tamas, Mitrea, Tosca – Boldrin, Bourceanu – Ad. Popa, Fl. Tanase, De Amorim – Golubović
Rezerve: Stancioiu, G. Simion, D. Popescu, Ov. Popescu, Moke, Tudorie, Man

Astra: S. Lung jr. – Sapunaru, Geraldo Alves, Fabrício, Júnior Moraes – Lovin, Seto – Al. Ionita II, Budescu, Filipe Teixeira – Alibec
Rezerve: Gavrilas, Lazić, Oros, Nicoara, Boudjemaa, D. Florea, D. Niculae

Partida va fi arbitrata de centralul Marius Avram, ajutat la cele doua tuse de arbitrii asistenti Vasile Marinescu si Mircea Orbulet.

 

 

Meciul Steaua – Astra Giurgiu se disputa pe Arena Nationala si va fi televizat de DigiSport, DolceSport si Look. Huff.ro va tine la curent cu scorul live si va va prezenta rezumatul video.
.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top