Connect with us
Steaua manchester city live online, live video

Sport

Steaua – Manchester City. Unde poti vedea meciul LIVE la TV si ONLINE

Steaua Manchester City Live – TV si Online

Steaua o infrunta pe Manchester City, intr-un duel contand pentru playoff-ul UEFA Champions League (UCL). Partida se disputa pe Arena Nationala, marti, 16 august, de la ora 21.45.

VEZI AICI: live STEAUA MANCHESTER SCOR 0-0

Jucatorii lui Manchester City au ajuns in Bucuresti duminica noaptea si au fost cazati la Hotelul Mariott. „Cetatenii” efectueaza luni seara antrenamentul oficial de National Arena, urmand sa se mai antreneze si marti dimineata pe stadionul Ghencea.

De cealalta parte, tehnicianul stelist Laurentiu Reghecampf a anuntat lotul de jucatori pentru partida cu echipa lui Pep Guardiola.

Iata lotul Stelei:

Portari: Nita, Cojocaru;

Fundasi: Enache, Tamas, Tosca, Mitrea, Momcilovic, Dan Popescu;

Mijlocasi: Adi Popa, Muniru, Achim, Bourceanu, Ovidiu Popescu, Aganovic, Hamroun, Stanciu;

Atacanti: Tudorie, Golubovic

Totodata, Reghecampf s-a aratat nemultumit de faptul ca CSA a permis gruparii engleze sa se antreneze pe stadionul Ghencea, in timp ce formatiei sale nu ii este permis sa faca antrenamente acolo.

„Cat timp nu suntem lasati sa ne antrenam si sa folosim terenul respectiv, mi se pare deplasata decizia de a lasa alta echipa sa se antreneze acolo. Suntem mahniti, indigati ca noi nu putem baza de fotbal a clubului CSA. Nici n-are rost sa discutam acest lucru. In fiecare zi ne deplasam la Domnesti si vine o echipa din Anglia si primeste totul pe tava. Mi se pare incredibil acest lucru… Sa nu mai vorbim de asta. Cred ca e de datoria celor care conduc CSA sa analizeze acest lucru!”, a declarat Laurentiu Reghecampf.

Steaua Manchester City Live. Cine transmite meciul la TV

Duelul dintre Steaua si Manchester City va fi transmis in direct de Pro TV si DolceSport, marti, de la ora 21.45. Partida poate fi urmarita video online si pe voyo.ro. Huff.ro va transmite meciul LIVE TEXT.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top