Connect with us
Steaua joaca astazi cu Sparta Praga, in mansa secunda a turului trei preliminar din UCL. Afla cine transmite meciul la TV si unde il poti vedea live online.

Sport

Steaua – Sparta Praga, ora 20.45. Cine transmite meciul LIVE ONLINE si la TV

Steaua Sparta Praga – Live Online si la TV

Steaua joaca pe Arena Nationala a doua mansa a meciului cu cehii de la Sparta Praga. Miza este calificarea in play-off-ul Champions League. Meciul tur s-a incheiat cu scorul de 1-1, rezultat care avantajeaza trupa lui Reghecampf, datorita golului inscris in deplasare.

Vezi si: Steaua – Sparta Praga Rezumat Video, scor final 2-0

In prima mansa, Sparta Praga a condus la pauza prin golul lui Sural, Nicusor Stanciu reusind sa egaleze pentru Steaua in minutul 75.

Inaintea confruntarii din 3 august 2016, Laurentiu Reghecampf a declarat ca echipa sa nu va juca la 0-0. „Meciul cu Sparta Praga este cel mai important meci al nostru. Daca ne vom califica, multe lucruri se vor schimba in bine. Vom intra pe teren sa castigam meciul, nu vom juca la 0-0. Am pregatit si varianta loviturilor de la 11 metri, se poate intampla orice, dar speram sa nu ajungem acolo. Vor fi cateva surprize in echipa, o sa vedeti. Nu vreau sa comentez situatia lui Hamroun. El isi va primi amenda si imi doresc sa faca diferenta cu Sparta”, a spus Laurentiu Reghecampf la conferinta de dinaintea partidei.

Si tehnicianul ceh Zdenek Scasny s-a aratat optimist in ceea ce priveste sansele de calificare ale clubului praghez in faza urmatoare a Ligii Campionilor.

„Nu pot sa spun ca Steaua ne-a surprins cu ceva, e vorba doar de noi. Sigur, Steaua are calitate tehnica si tactica, dar noi trebuie sa fim preocupati in primul rand de jocul nostru.In meciul tur, nu am putut sa mentinem ritmul 90 de minute. Vreau sa ii fac pe jucatori sa inteleaga ca putem face asta. Suntem o echipa puternica, putem sa obtinem calificarea la Bucuresti”, a declarat antrenorul Spartei.

Steaua Sparta Praga. Echipe probabile de start

Steaua: Nita – Enache, Tamas, Tosca, Momcilovic – Achim, Pintilii, N. Stanciu – Adi Popa, Golubovic, Hamroun

Sparta Praga: Bicik – Kolek, Brabec, Kadlek – Zahustel, Dockal, Frydek, Cermak, Konate – Sural, Lafata

Partida va fi condusa de o brigada olandeza, avandu-l ca arbitru de centru pe Danny Desmond Makkelie.

Meciul Steaua – Sparta Praga va fi transmis in direct la TV de PRO TV. Partida poate fi urmarita LIVE ONLINE pe voyo.ro.

Tot in aceasta seara, Astra Giurgiu infrunta echipa daneza FC Copenhaga. Vezi AICI detalii despre acest meci.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top