Connect with us
Ștefan de la Exatlon spune adevărul despre relația cu Alina! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi Războinici

Știri

Ștefan de la Exatlon spune adevărul despre relația cu Alina! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi Războinici

Războinicii Ștefan Floroaica și Alex Nedelcu s-au întors din Republica Dominicană și au vorbit despre experiența lor de la Exatlon, în platoul Wowbiz.

S-a speculat că între Ștefan și Alina s-ar fi înfiripat o relație în perioada Exatlonului, iar acum Războinicul a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, între ei doi. Mai mult decât atât, el a dezvăluit și faptul că a avut iubită înainte de a pleca în Republica Dominicană.

„Am avut o prietenă, iubită. Înainte să plec am vorbit cu ea și i-am explicat că o să plec. I-am zis că nu aș vrea să fie legată. Să se simtă liberă. Ea nu m-a așteptat. Nu puteam să am atracție față de fetele din concurs.

Ne vedeam de competiție. Nu a existat atracție fizică. Din cauza alimentației proaste, eram slăbiți. Eram doar colegi. Nici ‘semnal’ nu prea aveam. Nu există nimic între mine și Alina. Suntem prieteni și atât”, a spus Ștefan la WOWbiz.

El a vorbit și despre meciul din semifinale contra lui Vladimir Drăghia.

„Vedeam în ceață. Am aruncat mai mult la nimereală. După ce am pierdut și m-am aruncat pe nisip, am avut o trăire.

Am simțit că așa s-a vrut, căâa eu să pierd în acea zi. Am simțit că eu trebuia să pierd. Așa a fost scris. Așa a vrut Dumnezeu. De asta sunt atât de împăcat. Acum trebuie să merg la doctor să-mi fac un RMN. Pe Ionuț l-am bătut de câteva ori„, a spus Ștefan.

Ce a spus Alex despre Ionuț și Vladimir

Alex, prietenul lui Ștefan de la Exatlon, a spus că Vladimir Drăghia merita să fie câștigător și că Ionuț a gestionat greșit finala.

„Nu sunt obișnuit cu platoul și cu camerele. Vladimir merita titlul de campion. România și-a decis campionul. El merită titlul de campion. Am fost acolo și am trăit foarte intens momentul finalei. Dintre Ștefan și Ionuț, l-aș fi votat pe Ionuț.

Au existat momente în care i-am zis că nu are dreptate. Eu gestionam altfel finala. Nu aș fi plâns. Aș fi vrut adrenalină, competiție. Nu pot spune că nu mi-a plăcut modul în care au vorbit ei. Totul este meritat, oamenii și-au ales omul Exatlon. Nu au fost jos, însă s-au lăsat coplesitit de momentul finalei.

Eu cred că s-au lăsat copleșiți de emoție. Eu am trăit cu ei acolo. Voiam să simt mai multă adrenalină”, a spus Alex.

Citește și: Ionuț, scandal după ce a pierdut în fața lui Vladimir

Citește și: Alina de la Războinici, cuvinte dure la adresa unui concurent: „Aerul lui mi s-a părut mai respingător”

Citește și: Anca Surdu, clipe de cumpănă : „Nu puteam dormi noaptea. Medicii mi-au spus…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top