Connect with us
Ștefan Ioniță a fost numit director general provizoriu la CNAIR, la trei zile de la revocarea lui Cătălin Homor

Știri

Ștefan Ioniță, noul director general provizoriu al CNAIR

Ștefan Ioniță a fost numit vineri director general provizoriu al companiei, la trei zile de la revocarea fostului director Cătălin Homor. Ioniță a fost până acum șeful Direcţiei Tehnice şi Calitate, a Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) l-a desemnat, astăzi, 13.01.2017, pe Ştefan Ioniţă ca director provizoriu al companiei. El va ocupa această funcţie până la finalizarea procedurii de selecţie a conducerii, prevăzută de Ordonanţa de Guvern 109/2011. Adunarea Generală a Acţionarilor a luat act de decizia CA”, a precizat Ministerul Transporturilor, într-un comunicat.

Ștefan Ioniță are 38 de ani și a condus Direcția Tehnică și Calitate a CNAIR din 2014. Între 2004 şi 2014, Ioniţă a ocupat mai multe funcţii în cadrul Centrului de Studii Tehnice Rutiere şi Informatică (CESTRIN).

Cătălin Homor, fostul director CNAIR a fost revocat din funcție marți

Consiliul de administraţie al CNAIR a decis, marți, în cadrul unei şedinţe, revocarea din funcţie a directorului general, Cătălin Homor. Acesta a fost acuzat de anumite ”deficienţe” în gestionarea activităţilor companiei.

Revocarea lui Homor a fost cerută de premierul Grindeanu sub pretextul „modului deficitar” în care au fost coordonate acţiunile de deszăpezire la nivel naţional.

Citește și: Sorin Grindeanu a cerut demiterea directorului CNAIR, nemulțumit de cum s-a făcut deszăpezirea

Ministrul Răzvan Cuc a dispus un control la CNAIR, pentru verificarea materialelor necesare deszăpezirii, a utilajelor speciale şi starea de funcţionare a acestora, precum şi a stocurilor de material antiderapant şi combustibil.

Cătălin Homor a fost numit în funcţia de şef al CNADNR/CNAIR la finalul anului 2015, după ce anterior a fost director general al Metrorex.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top