Connect with us
Stirile zilei 26 iulie 2016: cele mai importante subiecte ale zilei.

Știri

Stirile zilei 26 iulie 2016

Huff.ro iti prezinta cele mai importante stiri ale zilei: Un barbat a murit in timp ce era sechestrat in comuniattea de romi de la Berevoesti, iar in lume continua atacurile teroriste.

1. Momente de panica in Franta! Preotul si mai multi enoriasi au fost luati ostatici

Doi barbati inarmati cu cutite au luat ostatici preotul, doua maicute si doi enoriasi, intr-o biserica. O maicuta a reusit sa scape si a anuntat incidentul. Zona a fost impanzita de politisti, care i-au ucis pe cei doi atacatori. Din nefericire si unul dintre ostatici, respectiv preotul, a murit. Citeste continuarea articolului aici!

2. Cazul de sclavie de la Berevoesti: un barbat a murit in timp ce era sechestrat

Un barbat a murit, in noiembrie anul trecut, in timp ce era sechestrat in comunitatea de romi din Berevoesti, judetul Arges. Informatia a fost data de prefectul de Arges, care a mai spus ca primarul, Florin Proca, stia despre aceste cazuri in care copiii erau exploatati in comunitatea de romi din localitate. Citeste continuarea articolului aici!

3. Romania nu risca atentate teroriste. Mesajul surpriza al lui Iohannis despre Turcia

Klaus Iohannis a tinut o conferinta dupa sedinta CSAT si a vorbit despre pericolul producerii unor atentate teroriste pe teritoriul tarii noastre si situatia din Turcia dupa tentativa de lovitura de stat. De asemenea, seful statului a declarat ca Romania poarta negocieri ca sa convinga alte state sa trimita militari in brigada de la noi. Citeste continuarea articolului aici!

4. MASACRU IN JAPONIA: 19 morti, 45 de raniti

Cel putin 19 persoane au fost ucise cu un cutit si alte 45 ranite de un barbat agresiv intr-un centru pentru persoane cu dizabilitati din orasul Sagamihara care apartine de prefectura Kanagawa, in apropiere de Tokyo. Citeste continuarea articolului aici!

5. Vremea va fi in continuare calduroasa in majoritatea zonelor. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea va fi in continuare calduroasa in majoritatea zonelor, dar in special in cele de campie din sud si din est unde se va resimti un disconfort mai accentuat. Mai multe informatii gasesti aici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top