Connect with us
EXCLUSIV! Pro TV renunță la Vocea României, emisiunea scoasă din grilă

TV

Surpriză la Vocea României. O fostă concurentă ar putea ocupa scaunul de jurat

Producătorii celui mai urmărit show de televiziune, Vocea României, păstrează încă suspansul în ceea ce privește un nou jurat în noul sezon. De altfel, postul de televiziune PRO TV a confirmat de ceva vreme că vor exista mai multe schimbări în ceea ce privește componența juriului.

Smiley ar rămâne antrenor la „Vocea Românei” pentru încă un sezon. Mai rămâne liber locul lui Adrian Despot. Unele voci susțin că locul acestuia urmează să fie ocupat de o antrenoare. Asta ca balanța dintre antrenori să fie echilibrată.

Este foarte posibil însă s-o vedem lângă Smiley și Irina Rimeș pe Ramona Nerra. În vârstă de 39 de ani, Ramona este fostă concurentă în echipa lui Smiley la „Vocea Românei”, acum doi ani, şi fostă participantă la „Vocea Germaniei”.

Cine ar putea ocupa scaunul de jurat la Vocea României

Ramona a fost prezentă miercuri seara la petrecerea de 10 ani a revistei Marie Claire. Acolo a cântat alături de cealaltă colegă de emisiune, Irina Rimeș.

Solista a stat mai toată seara alături de vedetele PRO Tv Amalia Enache, Monica Bârlădeanu sau Corneliu Ulici și noul prezentator de la „Visuri la cheie”.

„Ramona se va întoarce în România cu un nou proiect la PRO Tv. Momentan îl ţine şi ea secret, nu vrea să spună despre ce e vorba”, ne-au mărturisit surse apropiate solistei., potrivit click.ro.

În anul 2000, Ramona Nerra a făcut parte din trupa Alize, alături de Nicoleta Luciu. În 2011 s-a făcut remarcată printre finaliştii primului sezon al emisiunii „The Voice of Germany”, apoi a cântat cu ATB.

Citește și Irina Rimes, noua antrenoare de la Vocea României! Cine nu mai face parte din antrenorii show-ului

Pavel Bartoș a anunțat în finala de la Românii au talent că Irina Rimes va face parte din juriul noului sezon al emisiunii Vocea României. Irina a fost invitată să cânte la ultima ediție a show-ului de talente, iar după interpretarea sa, Pavel a făcut anunțul.

Postul de televiziune PRO TV a confirmat că vor exista mai multe schimbări în ceea ce privește componența juriului.

Irina este primul antrenor din sezonul 8 Vocea României, însă acesta este doar începutul. Schimbările continuă şi noi antrenori sunt gata să-şi ocupe locurile pe scaune şi să înceapă competiţia“, se arată în comunicatul de presă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top