Connect with us

Politic

(SURSE): Guvernul NU prelungește programul secțiilor de vot în DIASPORA și România

Președinte României a cerut guvernului României să emită o ordonață de Urgență pentru prelungirea programului de vot. Puterea refuză să facă acest lucru, invocând că legea NU permite prelungirea programului de vot nici pentru diaspora, nici pentru secțiile de vot din România, conform Antena 3.

Astfel, conform informațiilor actuale, secțiile de vot se vor închide la ora 21:00, indiferent dacă au ajuns la rând toți românii care așteaptă la secția de votare sau nu.

Decizia crează multe neplăceri în rândul celor care stau de ore întregi la coadă la secțiile de votare, cum ar fi Italia, Spania sau Franța. Însă Guvernul României își menține poziția.

Doar aici vezi în timp real: LIVE UPDATE | Rezultate Exit Poll Alegeri Europarlamentare și Referendum 2019

Rezultatele Exit  Poll, Sondaje Alegeri Europarlamentare și Referendum 2019

Romania s-a trezit. Prezenta la vot record la Alegerile Europarlamentare si Referendum

Romania s-a trezit. Prezenta la vot record la Alegerile Europarlamentare si Referendum

Referendumul 2019, convocat de președintele Klaus Iohannis a fost validat pentru că a atins pragul minim de participare de 30%. La ora publicării acestui articol rezultatul votului pentru Referendum 2019 arată o prezență de 6.431.476, respectiv 35.20% din numărul total de români eligibili.

HUFF.ro vă prezintă la ora 21:00 rezultatele la Alegerile Europarlamentare și Referendum realizate de Curs și Avangarde, care nu vor include și voturile românilor din diaspora.

De asemenea în timp real puteți vedea atât rezultate, cât și informații din  toate secțiile de votare din România și străinătate: LIVE UPDATE | Rezultate Exit Poll Alegeri Europarlamentare și Referendum 2019 – PSD 29%, PNL 25%.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top