Connect with us
Survivor România începe astăzi LIVE de la ora 20

TV

Survivor România LIVE Sezonul 1, episodul 1

Survivor România din 18 ianuarie este live pe Kanal D și STIRITV.ro. Echipa Războinicilor și Echipa Faimoșilor este în Republica Dominicană unde sunt supuse celor mai grele probe din reality show-ul care a uimit lumea.

Survivor este un format internațional, care a fost prezent și în România prin diverse formate inspirate din acesta. Acum Kanal D a cumpărat formatul original și filmează chiar în locurile originale ale acestuia.

Concurenții Sezonului 1 au fost aleși si se află deja în Republica Dominicană.

Echipa Faimosilor de la Survivor Romania

Echipa Faimosilor este formata din Cristina Siscanu, Elena Ionescu, Lino Golden, Gratiela Teohari Duban, Mihai Onicas, Ruby, Asiana Peng, Bogdan Vladau, Augustin Viziru si Cezar Juratoni.

Echipa Razboinicilor de la Survivor Romania

Echipa Razboinicilor este formata din Adriana Popescu, Remus Laurentiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ionita, Claudia Mirela Rostas, Andrei Ciobanu, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruiala si Andi Constantin.

LIVE Surivor România sezonul 1, episodul 1

În 18 ianuarie 2020 a început reality show-ul cel mai greu din lume care a ajuns și în România. Mai jos poți vedea live stream Kanal D. Comentarii, fotografii, video-uri și toate momentele importante din emisiune.

20 de concureți, jumătate faimoși, jumătate războinici se luptă pentru titlul „Survivor România”.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top