Connect with us
Syda, fostul ginere al lui Băsescu, scandal monstru pe stradă, cu iubita sa

Monden

Syda, fostul ginere al lui Băsescu, scandal monstru pe stradă, cu iubita sa

Bogdan Ionescu, zis Syda, fostul ginere al lui Traian Băsescu, este implicat într-un nou scandal.

Cancan.ro a publicat o înregistrare video cu acesta, în timp ce avea un conflict în plină stradă cu nou sa iubită, Sofia Meraki.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, bruneta se afla la LOFT. Galant, Syda s-a prezentat în fața localului, de unde și-a “preluat” iubita. Doar că, pe drum, se pare că a avut loc o ceartă. Nimic nu anticipa așa ceva.

La volan nu se afla fostul ginere al lui Traian Băsescu, ci șoferul. După câteva ture prin Floreasca, Porsche-ul a oprit, brusc, în stradă, la ordinul lui Bogdan Ionescu. Din mașină a ieșit, val-vârtej, chiar Syda.

S-a dus fix spre locul unde se afla iubita sa. A deschis, nervos, portiera și, fără să stea pe gânduri, și-a aruncat iubita din mașină!

Au urmat pumni, scuipături, urlete și plânsete! La 3 dimineața! Rămasă lângă LOFT, Sofia Meraki s-a “refugiat” la scara unui bloc din zonă.

Unde a început să plângă. Preț de aproximativ 15 minute. După ce și-a revenit, frumoasa brunetă și-a chemat un taxi, cu care a plecat acasă, notează .

Syda, implicat într-un scandal monstru și cu Gigi Becali

De Revelion, Syda a fost implicat într-un scandal monstru cu Gigi Becali, la un hotel din Poiana Brașov. Fostul soț al Elenei Băsescu a fost la un pas să se ia la bătaie cu patronul FCSB, după ce acesta i-ar fi spus că dacă fostul său socru dădea amnistia, el nu ar mai fi stat la pușcărie.

„Mă faceţi să râd, sărea Syda la mine să mă bată. I-am spus în glumă că Băsescu nu mi-a dat graţierea. Atunci el a spus nu ştiu ce, după care i-am spus să tacă din gură, continuând să vorbească urât.

Eu îl bat cu o mână. Îl bat cu mâna lui. Cum să mă bată Syda. I-am dat şi interzis să mai stea în Poiana Braşov. A plecat şi nu a mai venit să facă Revelionul la Teleferic unde trebuia să îl facă.

Eu dacă îi dădeam un pumn lui Syda îl adormeam direct, nu mai era nevoie ca să se mai scoale. Ăsta a fost norocul lui, că nu s-a ridicat de pe scaun. Dacă se scula de pe scaun îl loveam, nu poţi lovi un om care stă pe scaun”, a declarat Gigi Becali.

”Referitor la articolul publicat recent pe diferite situri online, țin sa precizez faptul ca realitatea e total diferită de varianta data de domnul Becali.

Totul se rezuma la o răzbunare personală prin niște invenții josnice din partea lui Gigi Becali. Drept dovada sunt afirmațiile calomnioase si amenințările care mi au fost adresate de acest personaj mie și familiei mele in ziua de 29 decembrie in incinta unui hotel din Poiana Brașov”, susține Bogdan Ionescu.

Citește și: Ce pensie are Traian Băsescu. Dezvăluirea fostului președinte

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top