Connect with us

Sport

Un tânăr fotbalist român A MURIT după un accident rutier grav!

Un tânăr fotbalist român și-a pierdut viața într-un accident rutier grav petrecut în Județul Hunedoara, pe raza localității Călan.

Marius Lungu avea doar 20 de ani și și-a găsit sfârșitul într-un teribil accident rutier. Incidentul s-a produs pe DN 66, în dreptul localității Călan, la intersecția cu DJ 687 Călan – Hunedoara. Mașina condusă de tânăr a fost izbită în plin de un autotren, iar Marius a murit pe loc. Se pare că tânărul nu a acordat prioritate, dar urmează ca oamenii legii să stabilească cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Marius era fotbalist la echipa de liga a IV a Victoria Călan. Moartea sa i-a șocat pe apropiații săi, care au postat zeci de mesaje de condoleanțe pe contul său de socializare. El a fost elev al Grupului Școlar Ovid Densușianu Călan, ia tinerețea și-a dedicat-o fotbalului.

Marius Lungu, fotbalistul echipei Victoria Călan

„Ne-ai lăsat pe toți cu durere în suflet. Ai fost ești și vei rămâne un om minunat. Îmi voi aminti de tine cu drag. Acel Marius care era mereu cu zâmbetul pe buze,acel băiat care indiferent de starea de spirit pe care o avea te făcea mereu să râzi, acel băiat cu o inimă mare. Îmi va fii foarte dor de tine. Condoleanțe familiei,prieten drag”, a scris o prietenă de-a sa, pe o rețea de socializare.

Citește și: Fotbalist de primă ligă, mort într-un accident provocat de iubita sa VIDEO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top