Connect with us
Tarom NU cumpără Blue Air. Compania națională dezminte zvonurile unei fuziuni

Știri

Tarom NU cumpără Blue Air. Compania națională dezminte zvonurile unei fuziuni

Tarom dezminte printr-un comunicat de presă remis AIR24.ro fuzionarea cu Blue Air, așa cum au tot apărut zvonuri în presă.

Ca urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public în ultimele zile, conform cărora Compania TAROM  pregăteşte o fuziune cu Blue Air, TAROM face următoarele precizări:

Compania TAROM dezminte informaţiile referitoare la fuzionarea cu Blue Air

Compania TAROM dezminte informaţiile referitoare la fuzionarea cu Blue Air

’’Aşa cum am menţionat cu fiecare ocazie, Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române este şi va rămâne o companie naţională şi dezminte cu vehemenţă fuzionarea cu Blue Air sau oricare altă companie aeriană.

Legătura dintre TAROM si Blue Air se rezumă strict la semnarea acordului bilateral interline, implementat la data de 15 Martie, privind protecția pasagerilor în caz de întârzieri și eliminarea formalităților de check-in a bagajelor de cală pentru zborurile cu escală operate de ambele companii, dealtfel informaţie făcută public încă de la data semnării acordului.’’

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top